Supertracks presenteert: dineren met Cinemon

25-10-2006 @ 09:25

Diner-Dansant EP release Cinemon 2 november in Bitterzoet Amsterdam
Naast de gewone labelactiviteiten, gaat muziekmaatschappij Supertracks Nederlands talent ondersteunen en klaar stomen voor het echte werk. De eerste band met wie ze de samenwerking aangaan is Cinemon. Deze talentvolle band maakt aanstekelijke gitaarpopsongs. Cinemon maakt in haar muziek gebruik van veel verschillende (soms verrassende) instrumenten en geluidseffecten. Door het toevoegen van ritmeboxen, banjos, vervormde stemmen, elektronische geluiden en slidegitaren doen de liedjes vaak filmisch aan. De balans gaat echter nooit verloren. Toegevoegde instrumenten en geluiden verstoren niet, maar versterken juist. De muziek van Cinemon wordt daardoor verfijnd en tijdloos.
Op donderdag 2 november presenteren Cinemon en Supertracks de nieuwe EP van de mannen. Dit doen we met een heerlijk Diner Dansant in Bitterzoet te Amsterdam. De avond staat in het teken van kennismaking met de band en biedt Cinemon haar gasten een gratis 3-gangenmaaltijd aan. Uiteraard kun je daarnaast een spetterend optreden van de band verwachten.
Cinemon en Supertracks willen je uitnodigen voor het Diner Dansant. Er is een beperkte gastenlijst waarvoor kan worden gereserveerd door een mail te sturen naar jolien@supertracks.nl.
Al jaren ontvangen ze bij Supertracks elke week een stapel CDs van talentvolle Nederlandse acts. Vaak denken ze: Vette band/artiest maar een CD release is nu nog een te groot risico. Een band/ artiest is dan nog niet klaar voor een contract, maar het talent is duidelijk hoorbaar. Supertracks wil de acts die door de keuring komen helpen bij hun ontwikkeling. Wanneer een band of artiest hen laat zien een stap verder te kunnen, laten ze het publiek met hen kennismaken. Hiervoor werd het concept van een Diner Dansant in Bitterzoet (Amsterdam) bedacht.

Zaal open: 19.00 uur
Prijs: 5,- incl. gratis diner

Meer informatie op:
www.supertracks.nl
www.myspace.com/cinemon
www.bitterzoet.com

De mp3s van de EP zijn vanaf 2 november te koop op de website van Cinemon (www.cinemon.nl)

Cinemon (Diner Dansant)
02.11.2006 Bitterzoet- Amsterdam

Geigercounting
09.11.2006 Rotterdam Electronic Music Festival - Rotterdam
18.11.2006 Perron 55 - Venlo

Quick & Brite:
21.12.2006 Atak - Enschede

supertracks records: postbox 335, 3840 ah harderwijk