Lowlands theater- en dansprogramma 2021

24-06-2021 @ 11:19

Theaterliefhebbers en dansfanaten zitten bij Lowlands elke dag op de eerste rij. Je kijkt het hele weekend je ogen uit bij 11 spectaculaire voorstellingen – en luidt al op zaterdag ravend de dag in tijdens de Rave Aerobics-dansworkshop.

Nederlands Dans Theater
The Big Crying
Spektakelstuk van negentien schichtige dansers die het verdriet van de choreograaf uitschreeuwen in schokkerige bewegingen onder de huiveringwekkend emotionele soundtrack van Tori Amos.

Toneelschuur Producties, Eline Arbo
Weg met Eddy Bellegueule
Adembenemend gelaagde voorstelling zonder karikaturen over een mikpunt van pesterijen, uitsluiting en geweld in een armoedig Noord-Frans arbeidersdorpje.

Connor Schumacher
Pilot PC
Deze ravespace geeft je de ruimte om te bewegen, na te denken en beslissingen te nemen. Gaan als een malle, geïnspireerd door een danskunstenaar die jou je lichaam weer laat voelen.

Anoek Nuyens & Rebekka de Wit / Frascati Producties / De Nwe Tijd
De zaak Shell
Een van urgentie dampend theaterstuk over hoe de voornaamste partijen in de klimaatcrisis de verantwoordelijkheid op elkaar afschuiven: de overheid, de media, de burger en Shell.

Boys Won't Be Boys
In deze bekroonde voorstelling gaat het ouderwetse mannelijkheidsideaal aan diggelen. Zeven spelers vertellen zingend, rappend, grappend en dichtend hoe stoer het is om je als man kwetsbaar op te stellen.

The Ruggeds
Adrenaline
Eindhovense breakdancecrew van internationale naam en faam wervelt en cirkelt erop los, onophoudelijk voortgejaagd door een opgewonden mash-up van hiphop, jungle, house en breakbeats.

De Theatertroep
HOKUS POKUS
Een magische gooi- en smijtvoorstelling met liedjes, rookgordijnen en special fx, van je abracadabra en je simsalabim. Applaus!

155
stuk
Existentialistisch slapsticktheater vol livemuziek, video en fysieke kolder van vier dynamisch-chaotische randstadjongeren om aan den lijve te ervaren hoe echt echt is.

Stephanie Louwrier - Rudolphi Producties
Show must go on
Het is zover: terug naar het oude normaal. Proost? Nee, één vrouw bindt in een hilarische, muzikale, sexy one-womanshow de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.

Nicole Beutler Prjects & Norrdans
OUR HOUSE IS ON FIRE
Met overrompelend emotionele moves en een megafoon, sirenes, ontregelende muziek en verontrustende beelden danst dit Zweedse gezelschap Greta Thunbergs boodschap naar Juliet.

De Kiesmannen
Fight the power of give peace a chance? Meeslepend interactief politiek theater vol muziek, spoken word en reteslimme satire rond de strafste protestmuziek van de vorige eeuw.

Rave Aerobics with Connor Schumacher & DJ Afra
Pro-tip: pak naast je tent, slaapzak en vitamientjes ook je beenwarmers en soepelste lycra in, want onze jaarlijkse massadansworkshop op zaterdagochtend gaat physical.

Het hele programma en uitgebreide informatie over de voorstellingen bekijk je hier.
A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2021
20 + 21 + 22 augustus 2021
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
www.lowlands.nl

Festivaltickets voor Lowlands zijn inmiddels uitverkocht.

Het Gllamcamp biedt diverse overnachtingsmogelijkheden waaronder accommodaties, caravan- en camperplekken en groepscampingplekken. Prijzen en informatie via www.gllamcamp.nl