Goldband zaterdag 18 maart 2023 naar AFAS Live + extra concerten op 17 en 19 maart

23-08-2022 @ 22:37

Na hun optreden afgelopen zaterdag op Lowlands heeft Goldband in een interview met 3FM al een tipje van de sluier opgelicht, vandaag kondigt Goldband officieel aan dat ze op zaterdag 18 maart 2023 in AFAS Live in Amsterdam spelen.
"Minder dan een jaar geleden speelden we onze eerste club tour ooit, al snel bleek dat al die zalen te klein waren voor ons en we op zoek moesten naar iets groters. Toen hadden we dus de keuze; Ziggo Dome of AFAS. Onze geluidsman heet Savas, dat rijmt, dus toen was de keuze snel gemaakt."

Goldband wordt inmiddels gezien als de popsensatie van het moment. Het genre-overstijgende album 'Betaalbare Romantiek' van de drie ex stukadoors Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp zorgde afgelopen jaar mede voor een bomvol festivalseizoen met Lowlands als grote afsluiter. Door hun onmiskenbare eigen sound met invloeden uit de jaren 80 nederpop, disco, electro en trance heeft Goldband zich de afgelopen jaren gemanifesteerd in het Nederlandse en Belgische muzieklandschap. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, twee 3FM awards (‘Beste Groep’ en ‘Beste Album’), drie nummers in de top 10 van de 3voor12 - Song van het Jaar 2021 en een volledig festivalseizoen van Down The Rabbit Hole tot aan Lowlands, is Goldband klaar voor AFAS Live.

nagekomen bericht: vanwege de enorme belangstelling voor kaarten heeft de band extra shows ingelast op 17 en 19 maart

GOLDBAND - AFAS Live
Zondag 19 maart 2023 | AFAS Live, Amsterdam - EXTRA SHOW
Vrijdag 17 maart 2023 | AFAS Live, Amsterdam - UITVERKOCHT
Zaterdag 18 maart 2023 | AFAS Live, Amsterdam - UITVERKOCHT
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €44,80 (incl. servicekosten)

De reguliere kaartverkoop voor het AFAS Live concert start vrijdag 26 augustus om 10.00 via Ticketmaster.