Kyteman’s Hiphop Orkest herenigd voor drie shows in 2021

16-06-2021 @ 19:39

Kyteman’s Hiphop Orkest komt dit jaar weer bij elkaar voor drie shows. Met hun unieke combinatie van jazz en hiphop doet de band in augustus de uitverkochte festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole aan en geeft op zaterdag 9 oktober een show in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het laatste concert start op donderdag 17 juni om 10.00 uur.

Het jaar 2009 was onbetwist dat van Kyteman’s Hiphop Orkest. Er werden maar liefst 80.000 exemplaren van debuutalbum ‘The Hermit Sessions’ verkocht, het orkest speelde op Noorderslag, Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz én won de prestigieuze Popprijs. De zegetocht van het muzikale project eindigde met een rap uitverkochte show in de Heineken Music Hall, nu AFAS Live.

Meer dan 11 jaar later is Kyteman’s Hiphop Orkest terug met deze drie reünieshows op Lowlands, Down The Rabbit Hole en in Ziggo Dome.

“Ik was er jarenlang heilig van overtuigd dat dit nooit ging gebeuren en dat het hoofdstuk gesloten was’, aldus Colin Benders, alias Kyteman. “Tot ik bij een uitzending van ‘Matthijs Gaat Door’ werd geconfronteerd met hoe erg ik iedereen miste. Vanaf dat moment kon ik nergens anders meer aan denken. En nu zijn we hier!” De shows beloven een muzikale reis terug in de tijd te worden, vol hoogtepunten als ‘She Blew Like Trumpets’, ‘No More Singing the Blues’ en uiteraard de grootste hit ‘Sorry’.
Kyteman’s Hiphop Orkest

Lowlands – Biddinghuizen
www.lowlands.nl

Down The Rabbit Hole – Biddinghuizen
www.downtherabbithole.nl

Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 9 Oktober 2021
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20 (incl. servicekosten)