Na 5 jaar nieuw album Claw Boys Claw

11-01-2018 @ 23:15

Na 5 jaar komt Claw Boys Claw met het splinternieuwe album ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1’. Het cryptisch getitelde album zal verschijnen op 23 februari a.s. via Butler Records/Bertus Distributie.
Frontman Peter te Bos en gitarist John Cameron zijn al sinds het begin (1983) de vaste kern van de band. Bassist Marcus Bruystens vult de band sinds de comeback in 2007 aan en in 2013 komt daar drummer Jeroen Kleijn (o.a. Daryll-An, Johan) bij. Deze line-up is evenals het vorige album 'Hammer' ook verantwoordelijk voor 'It's Not Me, The Horse Is Not Me - Part 1'; inmiddels het 12e album van de band. Het is een herkenbaar Claw Boys Claw album geworden waarin Sixties Pop, Seventies Rock en een hoop heerlijke eigenzinnigheid samensmelten.

Het album zal tevens op vinyl worden uitgebracht via Music On Vinyl en ondersteund worden met diverse promotionele activiteiten waaronder een Nederlandse tournee in het voorjaar.
Stefan Hayes (Product Manager Butler Records) : “Eigenlijk hoef ik hier weinig woorden aan te besteden. Claw Boys Claw is wat ons betreft een iconische band in de Nederlandse rockgeschiedenis dus we zijn vanzelfsprekend zeer verheugd met hen te kunnen samenwerken aan dit sterke nieuwe album.”

http://www.clawboysclaw.nl/

https://www.facebook.com/ClawBoysClaw/