LiveXS Popmagazine viert bronzen verjaardag in Atlantis Alkmaar

20-12-2007 @ 14:33

Op zaterdag 1 maart 2008 bestaat LiveXS Popmagazine exact 12,5 jaar. Voor de uitbundige viering van dit bronzen jubileum keert LiveXS terug naar de zaal in Alkmaar waar de geschiedenis van het inmiddels grootste popmagazine van de Benelux ooit als Krantlantis is begonnen. 'Podium Atlantis zal op ouderwetse wijze een avondlang worden 'gekraakt' door LiveXS-medewerkers', staat hierover te lezen in de vandaag verschenen LiveXS januari en in de digitale versie op http://www.livexsdigitaal.com.
Uiteraard worden ook veel muzikale hoofdgasten uit Nederland en België uitgenodigd. Alle details over het programma staan eind januari in een bronzen en extra dikke glossy jubileum-editie van LiveXS. Alvast één tipje van de sluier? Claw Boys Claw zal op het hoogtepunt van de avond terugkeren naar de hometown van zanger Peter te Bos.
Alle onderdelen van LiveXS zullen op symbolische wijze een ruimte gaan vullen aan de Alkmaarse Breedstraat. Uiteraard zijn dus de zes beste independent bands Cool Jimmy, Leine, Monokino, Monstertux, SAT2D en William Wixley in het kader van Dommelsch Locals Only! on Tour van de partij en komt het wereldwijd via Rob Stenders' KXradio te beluisteren radioprogramma NightLiveXS voor de gelegenheid eens op zaterdagavond vanuit Alkmaar.
Entreekaarten zijn vanaf zaterdag 12 januari voor de bijna logische feestprijs van € 12,50 en in zeer beperkte oplage verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen. 'Why don't you Grow'? Van Alkmaar de victorie! ...

http://www.livexs.nl/