Ed Sheeran kondigt stadiontour 2018 aan - kaartenalleen op naam

30-06-2017 @ 21:01

Volgend op zijn zeer goed ontvangen headlinende optreden op het Glastonbury festival, maakt Ed Sheeran nu bekend dat hij in 2018 terug komt met zijn grootste tour ooit. Zijn stadiontour begint op 4 mei in de Páirc Uí Chaoimh in Cork en trekt naar verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk en Europa met op donderdag 28 juni een concert in de Amsterdam ArenA.

De aankondiging van de tour volgt op zijn fenomenale optreden op het hoofdpodium de Pyramid Stage op Glastonbury afgelopen zondagavond. Hier trad hij op voor duizenden fans en nog eens 3 miljoen mensen keken thuis mee. Hiermee wordt nog eens benadrukt dat Ed Sheeran een van de meest succesvolle en unieke muzikale talenten ter wereld is. In 2018 keert de 26-jarige Sheeran voor het eerst sinds 2015 terug naar het Wembley Stadion waar hij 3 uitverkochte concerten gaf en daar als eerste hoofdartiest ooit een show neerzette zonder band, met alleen zijn bekende loop-pedaal en gitaar.

Het derde studioalbum van Ed Sheeran ÷ (‘Divide’) werd in maart van dit jaar uitgebracht en is wereldwijd met 8 miljoen verkochte exemplaren in een tijdsbestek van 3 maanden het bestverkopende album van dit jaar tot nu toe. Zijn gigantisch populaire comeback single “Shape of You” werd in zes maanden tijd maar liefst meer dan 1.5 miljard keer gestreamd.

Onlangs werd ook nog bekend dat Ed, die recentelijk in de Songwriters Hall of Fame is opgenomen en is onderscheiden met de Hal David Starlight Award voor zijn aandeel in de muziek, binnenkort wordt vereerd met een MBE ‘Member of the Most Excellent Order of the British Empire’ vanwege zijn bijdrage aan de muziek en zijn inzet voor goede doelen.

Ed Sheeran - Tour 2018

Donderdag 28 juni 2018 | Amsterdam ArenA

Aanvang: 19.00 uur | Entree: € 45, € 59, € 69 en € 79 (excl. servicekosten)

Kaarten op naam: op verzoek van Ed Sheeran en zijn team worden de kaarten voor deze tour uitsluitend op naam verkocht om zwarthandel tegen te gaan. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken. Doorverkochte kaarten zijn niet geldig voor deze tour. Alleen op vertoon van een geldig ticket en een geldig legitimatiebewijs krijg je toegang tot de show. Maximaal 4 kaarten per persoon.