Ed Sheeran kondigt eerste deel stadiontour 2022 aan

17-09-2021 @ 10:28

Ed Sheeran heeft het eerste deel van zijn stadiontour ‘+ - = ÷ x Tour’ (uitgesproken als ‘The Mathematics Tour’) aangekondigd, waarmee hij in 2022 langs diverse stadions reist. Op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli geeft Ed Sheeran concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Let op! Er zijn geen presales voor deze tour. Alle kaarten worden vanaf zaterdag 25 september 11.00 uur via Ticketmaster verkocht

Ed Sheeran's stadiontour gaat april 2022 van start en doet verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Centraal Europa en Scandinavië aan. Ook keert hij terug naar het Wembley Stadion in Londen, waar in juni en juli drie concerten gepland staan. De reguliere kaartverkoop in alle landen gaat op zaterdag 25 september van start. Bezoek https;//www.edsheeran.com voor meer informatie.

Met de ‘+ - = ÷ x Tour’ keert Ed voor het eerst sinds zijn recordbrekende ‘Divide Tour’, die plaatsvond tussen 2017 en 2019, terug naar de stadions. Deze tour ging de boeken in als meest winstgevende en meest bezochte tournee ooit. Ed Sheeran speelt tijdens de nieuwe concerten voor het eerst liedjes van zijn nieuwe, nog uit te komen album ‘=’ live. Tijdens deze shows staat het podium in het midden, omringd door het publiek.

Het langverwachte nieuwe album van Ed Sheeran '=' wordt op 29 oktober uitgebracht. Momenteel domineert hij met een onlangs verschenen single van het nieuwe album de #1 positie in de UK's Official Singles Chart, en is Sheeran klaar om die #1 plaats te veroveren met zijn nieuwste single 'Shivers', die hij tijdens de MTV VMA’s van afgelopen weekend voor het eerst live speelde. Het is de opvolger van zijn gigantisch populaire comeback nummer 'Bad Habits’, die tot nu toe elf aansluitende weken in deze hitlijst heeft gestaan. Bovendien is Ed sinds vorige week de eerste Britse soloartiest die 52 weken – een heel jaar – op #1 in de officiële UK Singles Chart heeft gestaan. Alleen Elvis Presley en The Beatles hebben meer weken de nummer 1 positie weten te behouden.

TOURDATA:
28 april - Ireland, Cork - Páirc Uí Chaoimh
05 mei - Ireland, Limerick - Thomond Park
12 mei - UK, Belfast - Boucher Road Playing Fields
26 mei - UK, Cardiff - Principality Stadium
27 mei - UK, Cardiff - Principality Stadium
03 juni - UK, Sunderland - Stadium of Light
04 juni- UK, Sunderland - Stadium of Light
10 juni - UK, Manchester - Etihad Stadium
11 juni - UK, Manchester - Etihad Stadium
16 juni - UK,Glasgow - Hampden Park
17 juni - UK, Glasgow - Hampden Park
29 juni - UK, London - Wembley Stadium
30 juni - UK, London - Wembley Stadium
01 juli - UK, London - Wembley Stadium
07 juli - Germany, Gelsenkirchen - Veltins-Arena
14 juli - Netherlands, Amsterdam - Johan Cruijff ArenA
15 juli - Netherlands, Amsterdam - Johan Cruijff ArenA
22 juli - Belgium, Brussels - King Baudouin Stadium
29 juli - France, Paris - Stade De France
04 aug - Denmark, Copenhagen - Øresundsparken
10 aug - Sweden, Gothenburg - Ullevi
20 aug - Finland, Helsinki - Olympic Stadium
25 aug - Poland, Warsaw - PGE Narodowy
01 sept- Austria, Vienna - Ernst Happel Stadium
10 sept - Germany, Munich - Olympiastadion
16 sept - Switzerland, Zurich - Letzigrund Stadion
23 sept - Germany, Frankfurt - Deutsche Bank Park

DOORVERKOOP VAN KAARTEN
Net als voorgaande keren, hebben Ed Sheeran en zijn team een standpunt tegen iedereen die onofficiële secundaire ticketverkoop websites gebruikt. Ze proberen te voorkomen dat fans worden uitgebuit bij het kopen van kaartjes en zwarthandel tegen te gaan voor zijn shows. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde mobiele digitale ticketingtechnologie.

Voor deze tour worden uitsluitend mobile tickets verkocht. Hiermee wordt geprobeerd ervoor te zorgen dat de echte fans tickets tegen de reguliere ticketprijs kopen, en wordt voorkomen dat niet-officiële secundaire ticket websites en niet-officiële ticketverkopers concertkaarten kunnen doorverkopen tegen te hoge prijzen.

Om het kopen van reguliere mobile tickets gemakkelijker te laten verlopen tijdens de start kaartverkoop, raden we fans aan om voorafgaand aan de verkoop een account aan te maken bij Ticketmaster. Kaartkopers die uiteindelijk toch niet naar de show kunnen gaan, kunnen hun tickets aan andere fans doorverkopen tegen de oorspronkelijke ticketprijs inclusief servicekosten via het officiële Ticketmaster doorverkoopplatform.

De concertorganisaties raden alle kaartkopers dringend aan uitsluitend de officiële ticketsites op Edsheeran.com te gebruiken.

Zoals bij de vorige Ed Sheeran-tours, worden de verkooptransacties gemonitord door de concertorganisaties in samenwerking met het National Trading Standards Cyber Crime-team, om aankopen te identificeren die in strijd zijn met de algemene voorwaarden van de Ed Sheeran-tickets. Alle aankopen die in strijd zijn met deze voorwaarden worden mogelijk ongeldig gemaakt.

Bezoek https://www.Edsheeran.com voor de meest gestelde vragen over de kaartverkoop van deze concerten.

ED SHEERAN | + - = ÷ x TOUR
Donderdag 14 en vrijdag 15 juli | Johan Cruijff ArenA Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 50,40,- (incl. servicekosten)