Bryan Adams naar Rotterdam Ahoy op 16 juni

21-01-2019 @ 10:51

De Canadese rockicoon Bryan Adams geeft op zondag 16 juni een concert in Rotterdam Ahoy. Het concert maakt deel uit van zijn ‘Shine A Light Tour’ ter promotie van zijn nieuwe gelijknamige album.

Shine A Light’ dat op vrijdag 1 maart uitkomt, is Adams’ 14e studio album in zijn ruim vier decennia tellende carrière met hits als: ‘(Everything I Do) I Do It for You’, ‘When You’re Gone’, ‘All For Love’, ‘Please Forgive Me’ en het iconische ‘Summer Of ‘69’. De eerste single en tevens titeltrack ‘Shine A Light’ is samen met Ed Sheeran geschreven en vanaf nu te beluisteren. Ook is er een duet met Jennifer Lopez op het nieuwe alum te horen.

Bryan Adams is een van de meest meeslepende live muzikanten ter wereld. Zijn energieke performance, moeiteloze podiumpresentatie en fantastische stem staan gegarandeerd voor entertainment. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop van meer dan 65 miljoen albums wereldwijd en zijn muziek heeft de nummer 1-positie in meer dan veertig landen bereikt. Hij is een Companion of the Order of Canada, is opgenomen in de Canadian Music Hall of Fame en Canada's Walk of Fame. Hij heeft talloze Juno Awards, drie Academy Awards en vijf Golden Globe-nominaties, een Grammy Award, American Music Awards en ASCAPFilm and Television Music Awards op zijn naam staan.

In navolging van zijn nieuwe release gaat Adams op wereldtour. De ‘Shine A Light Tour’ trapt af in het Ierse Belfast op maandag 25 februari en maakt op zondag 16 juni een stop in Rotterdam Ahoy. Het wordt voor de zanger de tiende keer dat hij in de Rotterdamse zaal staat.
 
BRYAN ADAMS - SHINE A LIGHT TOUR 2019
Zondag 16 juni 2019, Rotterdam Ahoy

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20 (inclusief. servicekosten)

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 januari om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.
Van woensdag 23 januari 10.00 uur tot vrijdag 25 januari 10.00 uur is het al mogelijk kaarten voor dit concert te kopen in de speciale American Express presale via www.ticketmaster.nl/americanexpress.