Natalie Imbruglia maakt programma van Night of the proms compleet

26-08-2015 @ 11:17

Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het muzikale programma van de komende editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres breekt eind jaren '90 wereldwijd door met haar debuutsingle Torn. Vanaf 27 november deelt ze samen met andere topartiesten het podium van Night of the Proms in Ahoy in Rotterdam. 

Na een korte periode als actrice in de Australische soap Neighbours bracht Natalie Imbruglia haar eerste internationale single Torn uit. Het nummer veroverde de top 5 positie in veel landen. Naast drie Grammy nominaties en de MTV Award voor Best New Artist, verkocht Natalie zeven miljoen exemplaren van haar debuutalbum Left of the Middle. In de jaren die volgen bewijst Natalie Imbruglia met onder meer Big Mistake, Wrong Impression en Shiver geen 'one-hit-wonder' te zijn. Daarnaast schitterde ze in 2003 ook als actrice aan de zijde van Rowan Atkinson in de film 'Johnny English'.

Op Night of the Proms zorgt Natalie Imbruglia vast en zeker voor enkele muzikale hoogtepunten. Eerder dit jaar bracht ze haar vijfde studioalbum Male uit, een album waarop ze op een originele manier nummers van mannelijke artiesten zoals Neil Young, Daft Punk, The Cure en Damien Rice in een geheel nieuw jasje steekt.

Vanaf 27 november staat Ahoy in het teken van optredens van Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Natalie Imbruglia, Scala, het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela en rasentertainer John Miles. De artiesten worden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Night of the Proms
Vrijdag 27 november en zaterdag 28 november 2015 | Ahoy - Rotterdam | Aanvang: 20:00u.|
Entree: vanaf € 34 (excl. servicekosten)

http://www.natalieimbruglia.com/

http://www.notp.com/nederland/