Maak het mee! vanaf 18 april weer op TV bij Omroep Flevoland

07-04-2015 @ 10:27

Omroep Flevoland start vanaf zaterdag 18 april met het tweede seizoen van het succesvolle TV-programma Maak het mee! Het programma besteedt in de lente- en zomermaanden wekelijks aandacht aan de vele evenementen en activiteiten die Flevoland rijk is. Aan het programma is een website gekoppeld met onder meer een evenementenkalender. Het programma wordt behalve in Flevoland ook in Utrecht en Noord-Holland uitgezonden.

In Flevoland worden veel evenementen georganiseerd die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. In Maak het mee! laten men de kijker zien wat er allemaal in de provincie Flevoland te beleven is. Om hen goed te informeren en te inspireren is dit programma tot stand gekomen, en het wordt wekelijks uitgezonden. Daarnaast kunnen kijkers en andere belangstellenden gebruik maken van de informatie op de website www.maakhetmee.tv en op de social mediakanalen.

Het programma wordt net als in 2014 gepresenteerd door Debby Toorenaar, die al ruim 20 jaar werkzaam is in de media- en- entertainmentwereld. Maak het mee! laat ook zien welke voorbereidingen erbij komen kijken. Debby interviewt artiesten, sporters, deelnemers en bezoekers. Zo zijn er sfeervolle reportages te zien van diverse evenementen, concerten en andere activiteiten. Maak het mee! zal vooruitblikken en terugblikken, daardoor zal de kijker niets missen van al het aanbod in Flevoland.

Maak het mee! is licht van toon, vrolijk en kleurrijk en wil de kijker, van jong tot oud, op een speciale manier enthousiasmeren over bekende maar ook minder bekende evenementen die er in Flevoland te vinden zijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de expertise van Toerisme Flevoland, Ondernemersvereniging Stadshart Almere (OVSA), Almere City Marketing, StEP Noordoostpolder, VVV Noordoostpolder, Tourist Info Urk, VVV Dronterland, Puur Zeewolde, Mass?us Mode Emmeloord, Van der Valk hotel Almere, Thermen La Mer - Day Spa Almere, Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystad, Bataviawerf Lelystad, Flevo Funfields Dronten, Ondernemersplein Lelystad en Walibi Holland.

De eerste aflevering van Maak het mee! van het nieuwe seizoen wordt op zaterdag 18 april uitgezonden om 17:40 uur. Het programma wordt elk uur herhaald en is in de herhaling ook op zondag te zien, elk uur vanaf 9.40 tot 17.00 uur. Bij RTV Noord-Holland is het programma op zaterdagochtend om 10.30 uur te bekijken en bij RTV Utrecht op zaterdagmiddag om 13.15 uur. Daarna is er een wekelijkse aflevering. Alle afleveringen van Maak het Mee! en delen uit het programma zijn na uitzending op TV ook te bekijken op de website: www.maakhetmee.tv