Sterren.NL Radio en Bingo FM gaan bijzondere samenwerking aan

04-08-2013 @ 17:21

Vrijdag 2 augustus om 16.30 uur werden de flessen champagne in de radiostudio van Sterren.nl ontkurkt. Met een druk op de knop gaf winnaar van ‘Bloed, Zweet & Tranen’, Jason Bouman, het startsein voor een bijzondere samenwerking tussen Sterren.nl Radio en de stadszender van RTV Utrecht, Bingo FM. Vanaf nu zijn diverse radioprogramma’s op beide zenders te beluisteren.

In het altijd gezellige vrijdagmiddagprogramma ‘Weekendborrel’ met Corné Klijn en Utrechter Fred Siebelink schoven diverse bekende Nederlandse artiesten, onder wie René Schuurmans, Grad Damen, Django Wagner, Vinzzent en Willem Barth, aan om dit feestelijke moment te vieren.

Naast het programma de ‘Weekendborrel’ zijn onder anderen TROS-dj Daniël Dekker met ‘Jouw feestje in de middag’ en John Schaap, ook Utrechter, met ‘Sterrenbingo’ te horen op beide radiostations. Ook de Sterren.nl Top 20 en de Paradeplaat worden wekelijks door Sterren.nl Radio én Bingo FM uitgezonden.

En hopelijk is dit het begin van meer. “Sterren.nl ziet het als haar taak om Nederlandse muziek levend te houden voor een groot publiek. Door samenwerking met de regionale omroepen aan te gaan, bereiken wij ons doel en bedienen we een groot en trouw publiek in dit genre,” aldus Paul Siteur, Hoofd Sterren.nl.

Paul van der Lugt, directeur RTV Utrecht: “Het Nederlandse lied is onmisbaar voor de Nederlandse cultuur. Met Bingo FM zagen we dit tien jaar geleden al in. Onze samenwerking met Sterren.nl legt een steviger fundament onder het Nederlandse repertoire.

Voor meer informatie: www.sterren.nl en www.bingofm.nl

https://twitter.com/sterrennl