TV programma: Maak het mee ! bij Omroep Flevoland

12-04-2014 @ 14:06

Omroep Flevoland start vanaf zaterdag 19 april met een nieuw programma op TV dat aandacht besteedt aan evenementen en activiteiten die Flevoland rijk is met als programmatitel: Maak het mee!

Aan het programma is een website gekoppeld met onder meer een evenementenkalender. Het gaat om een wekelijks programma dat ook in Utrecht en Noord-Holland wordt uitgezonden! In Flevoland worden -vooral in de lente- en zomerperiode- veel evenementen georganiseerd die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. In Maak het mee! krijgen de kijkers te zien wat er allemaal in de provincie Flevoland te beleven is. Om hen goed te informeren en te inspireren is dit programma dus tot stand gekomen en wordt wekelijks uitgezonden.

Daarnaast kunnen kijkers en andere belangstellenden gebruik maken van de informatie op de website www.maakhetmee.tv en op de social mediakanalen.

Het programma wordt gepresenteerd door Debby Toorenaar. Debby is al ruim 20 jaar werkzaam in de media- en- entertainmentwereld, daarnaast staat ze aan het roer van haar eigen evenementenbureau waardoor het voor haar makkelijk schakelen is in dit nieuwe programma. Maak het mee! verslaat de evenementen en laat zien welke voorbereidingen erbij komen kijken. Debby interviewt artiesten, sporters, deelnemers en bezoekers. Zo zijn er reportages te zien van diverse evenementen, concerten en andere activiteiten.

Maak het mee! is een informatief programma, licht van toon, vrolijk en kleurrijk dat de kijkers, van jong tot oud, op een speciale manier wil enthousiasmeren over bekende maar ook minder bekende evenementen die er in Flevoland te vinden zijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de expertise van Toerisme Flevoland, de VVV’s van de gemeenten Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder, Tourist Info Urk, City Marketing Lelystad, Almere City Marketing en winkelcentrum Almere Centrum.

De eerste aflevering van Maak het mee! wordt op zaterdag 19 april uitgezonden om 17:40 uur. Het programma wordt elk uur herhaald en is in de herhaling ook op zondag te zien. Daarna is er een wekelijkse aflevering tot en met de maand september die zowel bij Omroep Flevoland als bij RTV Utrecht en RTV Noord-Holland wordt uitgezonden

www.maakhetmee.tv