Nieuwe single en TV-programma Jelle Amersfoort

15-07-2010 @ 13:04

Zanger en televisiepresentator Jelle Amersfoort brengt deze week een vrolijke nieuwe single uit, genaamd 'Open De Poort'. Het nummer is de titelsong voor het nieuwe televisieprogramma 'Slag Om Loevestein', waarin vier stellen strijden om hun droombaan: beheerder worden van misschien wel het beroemdste kasteel van Nederland, Slot Loevestein.
Jelle Amersfoort is ook presentator van het nieuwe televisieprogramma 'Slag Om Loevestein', dat vanaf zondag 18 juli wordt uitgezonden op Omroep Brabant, Omroep Gelderland en RTV Utrecht.
'Open de Poort' is de eerste release van Jelle Amersfoort in 2010, maar zeker niet de laatste: na de zomer verschijnt er een nieuwe single én het langverwachte debuutalbum. Op dat album staan uiteraard de top 40 hits 'Goedemorgen' en 'Als ze lacht', maar ook prachtige luisterliedjes en uptempo popsongs.
Jelle Amersfoort is vooral bekend van zijn hit 'Goedemorgen'. Deze uptempo kroegenhit behaalde twee jaar geleden de 22e positie in de Single Top 100. Daarnaast bereikte 'Goedemorgen' een top 3 notering in de Sterren.nl Top 20. Naast zanger is Jelle Amersfoort ook presentator bij kinderzender Disney Channel en presenteert hij verschillende programma's bij Omroep Brabant TV.

Jelle Amersfoort - Open De Poort (titelsong Slag Om Loevestein)

release: 12 juli
label: visco
download: http://www.megamediamagazine.nl//news/45672

http://www.jelleamersfoort.nl/