Rapper Future op 15 november live tijdens Encore in Melkweg Amsterdam

31-10-2014 @ 17:46

Op zaterdag 15 november staat rapper en producer Future live on stage tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg, Amsterdam. D

Tot 2010 wist nog niemand wie de uit Atlanta afkomstige Nayvadius Cash oftewel Future was. En daar was hij opeens: samen met collega-rapper Gucci Mane dropte hij de mixtape ‘Free Bricks’. Hoewel de tape vol lof werd ontvangen, steeg de roem van Future pas echt als een raket de ruimte in met de release van de single ‘Tony Montana’ in 2011, wat hem een contract bij de Epic Label Group opleverde. Inmiddels heeft Future debuutalbum ‘Pluto’ en meerdere mixtapes uitgebracht, heeft hij samengewerkt met onder andere Rick Ross, Lil Wayne en Drake en heeft hij als producer zijn bijdrage geleverd aan albums van artiesten als Rihanna.

2014 is tot nu een bijzonder mooi jaar voor Future: dit is niet alleen het jaar dat hij met zangeres Ciara het huwelijksbootje in zal stappen, ook hebben zijn zoon en zijn nieuwste album het levenslicht gezien. ‘Honest’ kwam dit voorjaar vanuit het niets binnen op #2 van de Amerikaanse charts en in Nederland bombardeerde 3voor12 het album als #1 van de Checklist van april. ‘Honest’ staat bommetje vol gastbijdrages van o.a. Pusha T, Wiz Khalifa, Kanye West, Drake, Andre 3000 en Pharrell en heeft clubhits als ‘Move That Dope’ en ‘Karate Chop’ voortgebracht.

ENCORE
De wekelijkse nacht ENCORE in de Melkweg bedient elke zaterdag ruim 2.000 liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top dj’s als Waxfiend, Prime, KidQ, Drivah, Irwan, SP en Full Crate. ENCORE schotelt het uitgaanspubliek wekelijks een beleving voor middels verschillende thema’s en dj’s, programmeert shows van internationale acts, maakt radio voor o.a. FunX en biedt podium aan talent van eigen bodem. Ook organiseerde ENCORE afterparty’s op Noorderslag en voor de State Awards. Op 31 augustus vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van Encore Festival, waar tientallen artiesten en dj’s uit binnen– en buitenland op het programma staan.

Zaterdag 15 november 2014
FUTURE @ ENCORE
Melkweg | Amsterdam
Voorverkoop: € 17,50 (excl. servicekosten) | Deurprijs: € 20,-

www.futurefreebandz.com