Zangeres Tinashe 23 augustus live tijdens Encore Festival Preparty

02-08-2014 @ 16:38

Om de stemming er vast goed in te krijgen voor de eerste editie van Encore Festival op 31 augustus, is de Amerikaanse zangeres Tinashe op zaterdag 23 augustus live te zien tijdens de Encore Festival Preparty in de Melkweg, Amsterdam.  

Tinashe begon haar carrière in The Stunners, een meidengroep die o.a. het voorprogramma verzorgde voor Justin Bieber. In 2011 viel de groep echter uit elkaar, wat Tinashe de kans gaf om met een sneltreinvaart een bloeiende loopbaan op de rails te zetten. Zo heeft ze diverse modellenopdrachten in de wacht weten te slepen, speelde ze mee in verschillende films en televisieseries als “Two and a Half Men” (als vriendinnetje van Jake Harper) én bracht ze verschillende mixtapes uit.

In 2013 heeft de 21 jarige zangeres een mooie labeldeal te pakken gekregen en heeft ze meteen een nieuwe mixtape, ‘Black Water’, uitgebracht. De daarvan afkomstige single ‘2 On’ is –mede dankzij de guest appearance van ScHoolboy Q en de productie van DJ Mustard- een van de grootste clubhits van het moment. De bezoekers van ENCORE hebben de clubbanger (zowel de originele versie als de remix van Drake) de afgelopen maanden regelmatig horen langskomen tijdens hun favoriete avond uit.

De wekelijkse nacht ENCORE in de Melkweg bedient elke zaterdag ruim 2.000 liefhebbers van hiphop en R&B op hun wenken met een selectie van Nederlandse top dj’s als Waxfiend, Prime, KidQ, Drivah, Irwan, SP en Full Crate. ENCORE schotelt het uitgaanspubliek wekelijks een beleving voor middels verschillende thema’s en dj’s, programmeert shows van internationale acts, maakt radio voor o.a. FunX en biedt podium aan talent van eigen bodem. Ook organiseerde ENCORE afterparty’s op Noorderslag en voor de State Awards. Op 31 augustus vindt in Amsterdam de eerste editie plaats van Encore Festival, waar tientallen artiesten en dj’s uit binnen –en buitenland op het programma staan.

TINASHE @ ENCORE FESTIVAL PREPARTY
Zaterdag 23 augustus
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 15,- (excl. servicekosten)
De kaartverkoop via website van de Melkweg, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

www.tinashenow.com