Snowstar Records viert tienjarig bestaan in Tivoli Utrecht

29-10-2013 @ 09:57

Utrechts indielabel maakt line-up jubileumfeest bekend

Indielabel Snowstar Records bestaat dit jaar 10 jaar. Om dat te vieren pakt het muzieklabel op 13 december groots uit in Tivoli Oudegracht, Utrecht. Het poppodium wordt omgetoverd tot één groot Snowstaravontuur met optredens, luistersessies, dj-sets en een labelmarkt.

Het Utrechtse Snowstar Records werd in 2003 opgericht door Cedric Muyres en groeide uit tot een van de bekendste landelijke indie/folklabels. Het won bekendheid met acts als I am Oak, Kim Janssen en, meest recent, Town of Saints, en bracht in het verleden ook de eerste muziek van de inmiddels bekende band Kensington uit.

Ik ben heel trots op wat Snowstar Records in tien jaar tijd is gaan betekenen. Door altijd de kwaliteit van de releases te laten spreken hebben we steeds weer nieuwe hoogtepunten bereikt; van awards tot uitverkochte shows in binnen en buitenland. Nu is het tijd om daar bij stil te staan en om dat te vieren”, vertelt labelmanager Muyres. “Het zal meer worden dan slechts een avond met bands, we gaan een flink feest bouwen!

Heel Tivoli wordt overgenomen door in verschillende ruimtes bijzondere onderdelen te programmeren. In de zaal zullen optredens van I am Oak, Town of Saints en Herrek plaatsvinden. In een tweede ruimte die normaal als rookruimte dient spelen Kim Janssen, Bart van der Lee en Lost Bear intieme sessies. In een verborgen ruimte in Tivoli kun je je inschrijven voor exclusieve luistersessies van een nieuwe release die nog uit moet komen; The World of Dust - Bhava.

In de Spiegelbar zal voor het eerst in Utrecht en in samenwerking met initiatiefnemer Excelsior Recordings de vierde Onafhankelijke Labelmarkt plaatsvinden. Tevens zal in de Spiegelbar tot 04.00 uur een afterparty plaatsvinden met dj-sets van o.a. de Snowstarartiesten.

Kaarten voor het jubileumfeest kosten 9 euro en kunnen worden gekocht op de website van Tivoli

Volledige line-up:
- I am Oak
- Town of Saints
- Herrek
- Kim Janssen
- Bart van der Lee
- Lost Bear
- The World Of Dust
- De Onafhankelijke Labelmarkt

Algemene Info:
Vrijdag 13-12-2013
Tivoli: Oudegracht 245, Utrecht

17.00 – 20.30 Labelmarkt
19.30 Zaal open voor feest
20.00 – 23.00 feest
23.00 – 04.00 afterparty

Voor meer informatie

http://www.snowstar.nl
https://twitter.com/snowstarrecords