Town of Saints tekent bij Snowstar Records

15-04-2013 @ 21:16

Eerste nummer ‘The Endless Unknown’ verschijnt op Record Store Day-compilatie

Het Fins/Nederlandse indiefolk trio Town of Saints tourt al ruim drie jaar door Europa en Groot Brittannië. Op 4 oktober brengt de band haar debuutalbum uit op het Utrechtse indielabel Snowstar Records.

De in Groningen gevestigde band speelde begin dit jaar maar liefst zeven optredens op het Eurosonic Noorderslag festival en wist daarmee de aandacht van Snowstar Records te trekken. Dit succes wordt nog dit jaar opgevolgd met een debuutalbum op het label bekend van onder meer I am Oak, Herrek en Kim Janssen.

Snowstar Records viert dit jaar haar 10 jarig jubileum, en brengt zaterdag 20 april, tijdens Record Store Day, een compilatie album uit met nieuwe nummers van al haar artiesten.

Op deze ’10 Year Anniversary Compilation’ is dan ook een eerste lied van Town of Saints te horen. Het nummer ‘The Endless Unknown’ zal niet op de debuutalbum verschijnen, maar geldt als een introductie van het geluid op het aankomende album. Het nummer is te beluisteren via deze link

Town of Saints tourt momenteel door Duitsland en zal in Nederland onder andere te zien zijn op het ‘Welcome to the Village’ festival en Bevrijdingsfestival Brabant en Overijssel.

http://www.snowstar.nl
http://www.townofsaints.com