Kings of Ace en Sexed Up slaan handen ineen voor Amsterdam Dance Event

08-10-2014 @ 19:13

Na de sluiting van de Amsterdamse club The Sand zaten de twee grote dance-evenementen Kings of Ace en Sexed Up zonder locatie tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event. Hierdoor was het voor de fans nog onzeker of deze evenementen door konden gaan. Met gebundelde krachten zijn beide organisaties op pad gegaan en hebben in een gezamenlijk evenement in de Amsterdam RAI de oplossing gevonden. De organisaties maken bekend dat het spektakel op vrijdag 17 oktober gaat plaatsvinden.

Beide organisaties zijn dolblij dat hun evenement alsnog kan plaatsvinden. Jasja Heijboer van Kings of Ace legt uit: “voor beide evenementen waren al duizenden tickets verkocht en we hadden fantastische shows klaarstaan, we wilden onze fans natuurlijk niet teleurstellen”.

Er is zelfs extra goed nieuws: iedereen in bezit van een ticket van een van beide evenementen is door deze combinatie welkom op beide evenementen. Manuel Acosta van Sexed Up voegt daaraan toe: “de line-up van beide evenementen was al enorm goed, maar we weten zeker dat de combinatie het nog leuker maakt voor zowel onze bezoekers als die van Kings Of Ace”.

Amsterdam Dance Event is de belangrijkste week voor zowel Kings of Ace als Sexed Up. De complete top in dance-muziek vanuit de hele wereld verzamelt zich deze week in onze hoofdstad, evenals hun fans. Artiesten-boekingsbureau Ace Agency trekt met het concept Kings of Ace daarvoor alles uit de kast en hoort al jaren tot de meest toonaangevende evenementen van ADE. Headliner van Kings of Ace is de wereldberoemde Martin Garrix. Hij zal naast onder andere Yellow Claw en Ummet Ozcan optreden. Ook is mysteryguest Quintino bevestigd en toegevoegd aan de all-star line up!

Het succesvolle maar jongere concept Sexed Up is met zijn dansbare en vrouwvriendelijk urban-house is een frisse aanvulling en voegt de headliners Chuckie en Dyna toe aan het evenement. Beide organisaties krijgen een eigen zaal in de Amsterdam RAI.

We hadden het niet mooier kunnen bedenken” vertelt Jasja Heijboerwe zaten in nood, en door de onverwachtse samenwerking met Sexed Up is in razend tempo een fantastische oplossing gebouwd.” Dat ook de gemeente met zoveel snelheid heeft meegewerkt aan de oplossing waarderen de organisaties; Amsterdam Dance Event is iets waar Amsterdam heel trots op mag zijn.

Kings of Ace vs. Sexed Up

Informatie, tickets en line-up
Datum: Vrijdag 17 oktober 2014
Locatie: Amsterdam RAI
Tijd: 22.00 - 06.00
Tickets: vanaf € 27,50 verkrijgbaar via www.aceagency.com or www.sexedupworld.com

Volledige line-up

Ace stage:
Martin Garrix, Apster, Baggi Begovic, Bassjackers, Billy the Kit, Bobby Burns, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Jay Hardway, Jaziah, LNY TNZ, Mitch Crown, Quintino, Ralvero, Shermanology, Sidney Samson, Ummet Ozcan, Wiwek, Yellow Claw
Hosted by: Ambush, MC Roga, Zawdi MC

Sexed Up Ghostriders stage:
Chuckie, Dyna, Alvaro, Vato Gonzalez & MC Tjen, Irwan, Michael Mendoza, Lady Bee
Hosted by: Ambush