Snoop Dogg in augustus naar 013 en Paradiso

31-07-2012 @ 10:59

De Amerikaanse West Coast rapper Snoop Dogg komt terug naar zijn geliefde Nederland voor twee optredens op donderdag 16 augustus in 013, Tilburg en op vrijdag 17 augustus in Paradiso, Amsterdam.

Zo'n 19 jaar na zijn legendarische debuutalbum "Doggystyle" is Snoop Dogg nog steeds heer en meester in de hiphopscene. Hij scoort hits met onder andere "What's My Name", "Gin And Juice" en "Drop It Like It's Hot". Van muziek tot films en videogames, zijn eigen kledinglijn, een autobiografie en zelfs een eigen reality TV show: Snoop Dogg is al jaren een cultureel fenomeen.

Snoop Dogg (alias Snoop Doggy Dogg) heeft ons land met regelmaat in diverse formaties aangedaan. Vorig jaar stond hij, niet als rapper, maar als DJ Snoopadelic voor een uitverkocht Paradiso. Niet veel later gaf hij een optreden tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En ook in de studio zit de 40-jarige rapper niet stil. Onder de naam Snoop Lion heeft hij recentelijk zijn eerste reggaedebuutsingle 'La La La' van het nog te verschijnen album 'Reincarnated' uitgebracht.

SNOOP DOGG

Donderdag 16 augustus 2012 - 013, Tilburg
Vrijdag 17 augustus 2012 - Paradiso, Amsterdam

http://www.snoopdogg.com/

https://twitter.com/snoopdogg