Nieuwe single en album van David Guetta

06-10-2014 @ 21:42

De nieuwe single van David Guetta is getiteld 'Dangerous'. Net zoals op zijn vorige single 'Lovers On The Sun' zijn de vocalen voor rekening van Sam Martin. Zowel 'Lovers On The Sun' als 'Dangerous' staan op het nieuwe album Listen dat op 21 november a.s. uitkomt.

De nieuwe single 'Dangerous heeft een andere sound dan we gewend zijn van David Guetta. Hij laat met dit funky mid-tempo nummer horen, dat hij het aandurft om risico's te nemen en buiten de gebaande paden te treden. Dit liet hij eerder horen op zijn vorige album Nothing But The Beat uit 2011. Dat album werd triple-platina en won hij o.a. een Grammy. Op zijn vorige album combineerde hij hiphop met elektronische muziek. Met 'Dangerous laat Guetta zijn vermogen horen om stevige dance met pop-elementen te combineren.

David Guetta staat bekend om zijn samenwerkingen met grote artiesten zoals Rihanna, Snoop Dogg, Akon, Flo Rida, Nicki Minaj & Usher, en promoot ook nieuw talent. Eerder nam hij zangeres Sia, ook DJ Nicky Romero onder zijn vleugels en nu dus ook Sam Martin.

Het album Listen bevat tracks met een grote variatie aan samenwerkingen. 

De Fransman David Guetta (1967) werd in 2011 de #1 DJ van de wereld bij DJ Mag en heeft alleen al dit jaar voor meer dan twee miljoen mensen opgetreden. Hij heeft twee vaste residencies, zowel een in de XS in Las Vegas als een in de Pacha op Ibiza, en is headliner op de grootste festivals zoals Tomorrowland. Guetta heeft meer dan 4 miljoen albums en 25 miljoen singles verkocht. Dit alles heeft geleid tot meer dan 57 miljoen facebook fans.

Voor meer informatie:
davidguetta.com
facebook.com/DavidGuetta
twitter.com/davidguetta