Wudstik showcase in Club Ziggo

15-07-2012 @ 11:50

Op donderdag 26 juli is Wudstik live met band te zien op het nieuwe showcasepodium Club Ziggo, het optreden wordt opgenomen voor het televisieprogramma Ziggo Live.

Club Ziggo is gelegen in de ZiggoDome pal naast de Amsterdam Arena. In deze intieme locatie wordt op periodieke basis een tweetal bands, uit binnen- en buitenland, voorgesteld aan een select publiek. Het optreden wordt geregistreerd en komt beschikbaar via Ziggo Video on Demand en Youtube. Inmiddels zijn er al afleveringen opgenomen met We Are Augustines (VS), The Kik (NL), Dry The River (GB) en Are You A Lion (NL). Op 26 juli wordt Wudstik bijgestaan door de Engelse band The Crookes.

De deuren van Club Ziggo gaan om 19:30 uur open, Wudstik start 20:15 uur.

Over Wudstik
Wudstik (Jermain van der Bogt/1981) beleeft als lid van de populaire Amersfoortse Hip Hop formatie DAC grote successen en brengt vervolgens in 2006 zijn solo-debuut Mijn Wereld uit.
Het album wordt beloond met een Essent Award en Wudstik speelt op diverse festivals waaronder Lowlands en Crossing Border. Dan wordt het stiller rondom de artiest Wudstik en concentreert Jermain zich op producties voor derden. Hij schrijft de muziek bij commercials voor een bekend jeans-merk en levert vocale bijdragen aan bekende artiesten als Diggy Dex, Kempi, Nino, Dicecream, Ayreon, Ruud Jolie (Within Temptation), Sir OJ, e.a.
Eind 2011 released Wudstik in eigen beheer zijn tweede album VIND. Dankzij positieve reacties van fans en optredens voor o.a. 3FM, FunX en 538Juize wordt VIND in mei 2012 opnieuw uitgebracht, als hardcopy én met bonustracks.

http://www.wudstik.nl/

https://twitter.com/Wudstik/