Wudstik te zien en horen online 2 Meter Sessies

23-04-2012 @ 23:00

Onlangs nam de Amersfoortse muzikant Wudstik een 2 Meter-sessie op. Locatie was de Amsterdamse studio LeRoy. Die sessie kan vanaf heden volledig online worden bekeken.

2metersessies.nl:
"Een 'normale' 2 Meter-sessie was het niet, deze met de in 1981 als Jermain van der Bogt geboren vocalist, producer en liedjesschrijver. Ter promotie van zijn eind vorig jaar digitaal verschenen album Vind wou Wudstik graag studio opnames maken onder de vlag van 2 Meter Sessies. Zo graag dat hij met een zelf ingehuurd camerateam de studio aan de Prinsengracht binnenstapte (...)"

Albumpresentatie VIND.
Vrijdag 18 mei a.s. zal Wudstik VIND live ten gehore brengen in De Kelder in Amersfoort. Samen met zijn band en een aantal bekende gastartiesten waaronder Winne, Kraantje Pappie, Jiggy Dje en Dicecream.

Over Wudstik.
Wudstik (Jermain van der Bogt/1981) beleeft als lid van de populaire Amersfoortse Hip Hop formatie DAC grote successen en brengt vervolgens in 2006 zijn solo-debuut Mijn Wereld uit.
Het album wordt beloond met een Essent Award en Wudstik speelt op diverse festivals waaronder Lowlands en Crossing Border. Dan wordt het stiller rondom de artiest Wudstik en concentreert Jermain zich op producties voor derden. Hij schrijft de muziek bij commercials voor een bekend jeans-merk en levert vocale bijdragen aan bekende artiesten als Diggy Dex, Kempi, Nino, Dicecream, Ayreon, Ruud Jolie (Within Temptation), Sir OJ, e.a.
Eind 2011 released Wudstik in eigen beheer zijn tweede album VIND. Dankzij positieve reacties van fans en optredens voor o.a. 3FM, FunX en 538Juize wordt VIND in mei 2012 opnieuw uitgebracht, als hardcopy én met bonustracks.

http://www.wudstik.nl/

https://twitter.com/#!/wudstik