Finn Silver op tour in Japan

06-12-2011 @ 23:25

Finn Silver zal in januari 2012 naar Japan gaan voor een viertal optredens. Tussen 21 en 26 januari zal de groep afreizen om daar in o.a. Billboard Live Tokyo en Billboard Live Osaka op te treden. Daarnaast zal de band een flink aantal radio en promotie optredens verzorgen.

Het Japanse succesverhaal van Finn Silver begon in Juli toen Itunes Japan hun single ‘Roadtrip’ verkoos tot single van de week en deze 60.000 keer gedownload werd. Naar aanleiding daarvan sloot Finn Silver een deal met het Japanse label P-vine, wat hun album ‘Crossing The Rubicon’ op 2 november 2011 uitbracht. De single ‘Roadtrip’ staat inmiddels op de playlist van 17 Japanse radio-zenders. Op Alpha Station Kyoto en Toyama FM draait ‘Roadtrip’ mee in de heavy rotation.

Daarnaast wordt ‘Roadtrip’ gedraaid als achtergrondmuziek in alle grote McDonalds restaurants en in de bekende shopping mall Yurakucho Marui in Tokyo.

Op 1 december 2011 is ‘Crossing The Rubicon’ ook uitgekomen in Korea en Polen. Daarnaast staan releases gepland voor Thailand en China. ‘Crossing The Rubicon’ is eerder in 2011 uitgekomen in Nederland, Belgie, Luxemburg, Hong Kong en Taiwan.

www.finnsilver.com
www.facebook.com/FinnSilver
http://vimeo.com/finnsilver

http://twitter.com/#!/FinnSilver