Finn Silver naar Japan

27-06-2011 @ 10:45

Begin juni berichtte Finn Silver over de sneltreinvaart waarin ze na de release van debuutalbum ‘Crossing The Rubicon' in zijn beland. Vanaf 28 juni kan Finn Silver een heel bijzonder wapenfeit aan het succesverhaal toevoegen: de single ‘Roadtrip' is uitgekozen door iTunes Japan als Single Van De Week.

De iTunesstore zet elke week een andere artiest in de spotlight met een feature op de homepage. De afgelopen weken gingen onder andere Coldplay en Owl City, Finn Silver voor met een single van de week in de Japanse iTunes store. De single van de week is gratis te downloaden, heeft een banner op de homepage van iTunes. Het album ‘Crossing The Rubicon' is die week tegen een speciaal tarief te downloaden.

Zangeres Fridolijn van Poll: "Het is bijna onwerkelijk, blijkbaar kent muziek geen grenzen, en reist het voordat je het weet de hele wereld over. Twee weken na onze albumrelease kwam er ineens een mailtje van Itunes Japan binnen dat ze de muziek van Finn Silver heel mooi vonden en ons een speciale kans wilden geven. Het is altijd een langgekoesterde droom geweest om naar Japan te gaan, het liefst met mijn eigen muziek natuurlijk. We hebben het nog aan bijna niemand verteld, want het is bijna te mooi om waar te zijn. Ik ben heel erg benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen daar..."

Roadtrip' is te beluisteren via: http://finnsilver.bandcamp.com/track/roadtrip. iTunes Japan bezoek je via: http://www.apple.com/jp/itunes/.

Finn Silver online: www.finnsilver.com