Robbie Williams tekent bij Universal Music

29-10-2011 @ 15:51

Voor 2012 staat een nieuw studio-album van Robbie Williams op stapel. Het is het eerste album bij zijn nieuwe muzieklabel Universal Music. In zijn eigen studio in Los Angeles werkt de Britse zanger momenteel aan nieuw materiaal op het, zoals hij het zelf omschrijft, ‘meest spannende moment’ van zijn carrière.

In 2009 bracht Williams voor het laatst een solo-album met nieuw materiaal uit. Daarna volgde een succesvolle reünie met Take That, dat resulteerde in het album ‘Progress’ en een gelijknamige tournee. Juli 2011 trad Take That op in de Amsterdam ArenA. Oktober kondigde Williams aan zich weer te willen concentreren op solomateriaal. Daarnaast bracht hij een eigen kledinglijn op de markt onder de naam ‘Farrell’ en maakt hij vanuit zijn studio het radioprogramma ‘Rudebox Radio’, dat te beluisteren is via zijn website www.robbiewilliams.com .

Robbie Williams heeft als solo-artiest meer dan 60 miljoen albums verkocht en won meer Brit Awards dan welke andere artiest ook. Daarnaast heeft hij het grootste openluchtconcert uit de Britse muziekgeschiedenis op zijn naam staan. In 2010 bracht hij zijn Greatest Hits-album ‘In And Out Of Consciousness’ uit via zijn huidige muzieklabel Emi Music.

Het nieuwe album van Robbie Williams, zijn negende, zal in het najaar van 2012 uitkomen.
http://twitter.com/#!/robbiewilliams