Pet Shop Boys special guest bij concert Take That

05-04-2011 @ 09:16

Het Britse duo Pet Shop Boys is bevestigd als special guest bij het concert van Take That op 18 juli in de Amsterdam ArenA. Voor het concert van Take That zijn nog kaarten beschikbaar.
Pet Shop Boys is het succesvolste duo uit de Britse muziekgeschiedenis. Wereldwijd hebben ze meer dan 50 miljoen albums verkocht. Met de hits 'West End Girls', 'It's a Sin', 'Go West' en 'Love etc' hebben ze het publiek kennis laten maken met hun unieke sound. Het synthesizerduo is alleen al in de UK bekroond met zeven platina, twee gouden en vier zilveren albums. In 2009 werden ze tijdens de BRIT Awards onderscheiden met 'the Outstanding Contribution to Music Award'.

Het optreden van Pet Shop Boys in het voorprogramma van Take That zal o.a. bestaan uit de hoogtepunten van hun recente 'Pandemonium' tour.
De Progress Live 2011 tour van Take That is de grootste tour uit de Engelse en Ierse geschiedenis. In 24 uur tijd verkocht Take That een recordaantal van 1.34 miljoen kaarten.
 
Take That en Robbie Williams samen hebben meer dan 80 miljoen albums verkocht en voor meer dan 14,5 miljoen concertbezoekers live gespeeld. Ze hebben 20 BRIT Awards gewonnen, 14 #1 albums en 18 #1 singles gescoord en daarnaast hebben ze nog 8 MTV Awards en 5 Ivor Novello Awards gewonnen.

TAKE THAT - Progress Live 2011
+ special guest Pet Shop Boys
Maandag 18 juli 2011
Amsterdam ArenA
Aanvang: 19.30 uur