Nieuwe Revu laat muziek horen die het bespreekt

20-10-2011 @ 14:24

Alle muziek die Nieuwe Revu in het blad bespreekt is vanaf deze week meteen te horen op de muzieksite 22tracks.com . Het tijdschrift is een samenwerking aangegaan met de populaire online jukebox.

Wij vinden het belangrijk om onze lezers in contact te brengen met nieuwe muziek,” zegt hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. “Maar dat werkt natuurlijk het beste als de muziek ook meteen te horen is. Dankzij 22tracks kunnen onze lezers nu simpel naar één site surfen om op de hoogte te blijven van de nieuwste muziek. Ideaal.

Winnende muzieksite
22tracks is een in 2009 opgerichte website waarop 22 genre-playlists staan, met daarin de 22 beste nummers van het moment, geselecteerd door top dj’s. In korte tijd groeide 22tracks uit tot één van de best bezochte Nederlandse muzieksites en in 2011 werd de site uitgeroepen tot Startup van het Jaar.

Perfecte dienst
Vincent Reinders, één van de twee oprichters van 22tracks, is enthousiast: “Mooi om te zien dat een gerenommeerd blad als Nieuwe Revu bij ons aanklopt voor een muzikale samenwerking. Het is een perfecte dienst voor de lezer van de Revu en een fijne bijkomstigheid voor de vaste 22tracks luisteraar.”

Vanaf 20 oktober zijn via Revu.nl/22tracks iedere week 22 nummers te horen die besproken worden in Nieuwe Revu.

bron: Sanoma Media