Torre Florim en Lucky Fonz III delen kennis tijdens Muzikantendag Nijmegen

18-10-2011 @ 18:59

Poppodium Doornroosje decor van laatste Muzikantendag on Tour 2011
Op zaterdag 29 oktober staat poppodium Doornroosje te Nijmegen geheel in het teken van de Muzikantendag. Na het succes in Zwolle afgelopen zaterdag kunnen ook in Nijmegen muzikanten en auteurs alles te weten komen over de huidige muziekindustrie.

Artiesten en producers delen kennis
Tijdens de Muzikantendag delen gevestigde artiesten hun vakkennis met de muzikanten van de toekomst. Singer/songwriter Lucky Fonz III verzorgt om 11.30 uur de opening waarna er vanaf 12.00 uur diverse workshops, clinics en panels te volgen zijn van onder andere Delic (Opgezwolle), Torre Florim (De Staat) en Farid Benmbarek (TopNotch). Daarnaast vertelt manager Remy Meijer over het succesverhaal van Go Back To The Zoo. De geïnteresseerden die de Muzikantendag in Zwolle gemist hebben, krijgen in Nijmegen de kans om te profiteren van de gepresenteerde kennis.

Demopanel
Een terugkerend onderdeel van de Muzikantendag is dat muzikanten hun demo één op één kunnen laten beluisteren en beoordelen door professionals.
De editie van 15 oktober in Hedon, Zwolle onderstreepte de populariteit van de demospreekuren. In Nijmegen worden de demo’s beoordeeld door onder andere vertegenwoordigers van 3FM/Serious Talent, 3VOOR12, AT Bookings, T2 Entertainment, Rock ’n Roll Highschool, Agents After All en TopNotch. Traditioneel wordt de Muzikantendag afgesloten met een demopanel. Voor een volle zaal bespreken erkende muziekspecialisten van OOR, 3FM/Serious Talent en Friendly Fire plenair de ingeleverde demo's.

Kaarten
Tickets voor de Muzikantendag in Zwolle kosten Є10,- en zijn te koop bij www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

De Muzikantendag On Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met 3FM/Serious Talent, 3VOOR12, Doornroosje, Hedon, KCG en KCO met medewerking van de Muzikantengids.

www.muzikantendag.nl