Najaarseditie Muzikantendag on Tour van start

12-10-2011 @ 23:15

Najaarseditie van de Muzikantendag on Tour komend weekend in Zwolle
De Muzikantendag on Tour strikt producers Perquisite en Delic voor het programma
Op zaterdag 15 oktober vindt de Muzikantendag on Tour plaats in Hedon, Zwolle. Met workshops, masterclasses en demopitches krijgen muzikanten extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities. De dag wordt geopend door Dany Lademacher, destijds gitarist van Herman Brood's Wild Romance. Daarnaast zijn onder andere Delic (Opgezwolle), Perquisite, Aram Haagsman (the Tunes), Remy Meijer (manager Go Back To The Zoo) en Farid Benmbarek (TopNotch) onderdeel van het programma.

Informeren en netwerken
Tijdens de Muzikantendag kunnen muzikanten zich laten informeren en inspireren door nationale grootheden uit de muziekindustrie. De hele dag vinden er panels plaats waarin diverse thema's besproken worden, waaronder Self management, Geld verdienen met je muziek, Plan je Campagne en Hoe kom ik op de radio?

Delic, Perquisite en Dany Lademacher besteden aandacht aan produceren en componeren terwijl Remy Meijer en Farid Benmbarek respectievelijk succesverhalen en de zakelijke kant belichten. Naast de panels is de Muzikantendag, door de aanwezigheid van professionals uit de muziekindustrie, dé gelegenheid om te netwerken.

Demospreekuren en demopanel
Een uniek aspect van de Muzikantendag is dat muzikanten hun demo één op één kunnen laten beluisteren en beoordelen door professionals. Boekers, programmeurs en muzieksamenstellers van 3FM / Serious Talent, 3S Music, 3VOOR12, Alles Los Agency, AT Productions, Friendly Fire, Hedon, Rock 'n' Roll Highschool, T2 Entertainment, TopNotch en vele anderen zitten klaar om de demo's van commentaar te voorzien. Traditioneel wordt de Muzikantendag afgesloten met een demopanel. Voor een volle zaal bespreken erkende muziekspecialisten van OOR, Mojo, 3FM/ Serious Talent en Friendly Fire plenair de ingeleverde demo's.

Tickets
Tickets voor de Muzikantendag in Zwolle kosten Є10,- en zijn te koop bij www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

29 oktober vindt de Muzikantendag on Tour plaats in Doornroosje, Nijmegen.

De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met 3FM / Serious Talent, 3VOOR12, Doornroosje, Hedon, KCG en KCO met medewerking van De Muzikantengids.

www.muzikantendag.nl