Secret Rendezvous presenteert nieuwe video en Off The Richter Fest

14-06-2011 @ 20:39

Het Amsterdamse duo Secret Rendezvous met zangeres Sietske “Musiex” Morsch en producer/gitarist Remi “Sausbei” Lauw hebben bijna letterlijk halsbrekende toeren uitgehaald bij het maken van de video voor de zomerse single ‘Secret Rendezvous’. De clip werd opgenomen op een mooie avond begin juni bovenop het gammele dak van een oude loods in de havens van Scheveningen.

De band over de opnames: “Het begon al met een wankele ladder die net niet lang genoeg was. Eenmaal erop durfde niet iedereen er meer af. Het voelde alsof het dak elk moment kon instorten, maar het uitzicht maakte alles goed!”.

Secret Rendezvous’ is de tweede single van Paint The Town Red, het debuutalbum van Secret Rendezvous dat 22 maart 2011 is uitgekomen. Het eindresultaat van de video voor ‘Secret Rendezvous’ wordt gepresenteerd tijdens de clip release party van Secret Rendezvous op dinsdag 5 juli in de Winston in Amsterdam. Een voorproefje van de de video kun je hier bekijken: http://youtu.b.

Naast het optreden in de Winston is er de komende maanden nog genoeg gelegenheid om Secret Rendezvous live aan het werk te zien. Onder het motto “Sun, sand and surreal sounds” heeft Secret Rendezvous, samen met 3 bevriende bands iET, Ryan en Jeruma, het rondreizende strandtentenfestival OFF the Richter FEST georganiseerd. Hiermee touren ze als DIY collectief deze zomer langs diverse strandtenten om nieuwe en cutting edge muziek onder de aandacht te brengen.

Meer informatie over OFF the Richter FEST kun je hier vinden:
http://offtherichterfest.tumblr.com

Dinsdag 5 juli
Releaseparty Clip
Winston Kingdom, Amsterdam
www.winston.nl
 
Donderdag 7 juli
Charlatan, Gent (BE)
www.charlatan.be

Vrijdag 8 juli
Onderstroom festival, Vlissingen
www.onderstroom.info

Zaterdag 9 juli
Dijkpop, Andijk
www.dijkpop.nl

Zaterdag 23 juli
OFF the Richter FEST, Noordduine -  Domburg

Zondag 31 juli
OFF the Richter FEST, Blijburg – Amsterdam

Zaterdag 13 augustus
OFF the Richter FEST, The Bing - Hoek van Holland

Donderdag 25 augsutus
OFF the Richter FEST, De Karavaan – Scheveningen

Secret Rendezvous is online te volgen via:
www.secretrendezvous.org
www.twitter.com/secretrendezv