Secret Rendezvous presenteert EP in Sugarfactory op 31 januari

27-01-2013 @ 16:10

Donderdag 31 januari viert Secret Rendezvous de release van hun nieuwe remix EP in de foyer van de Sugarfactory in Amsterdam! Paint The Town Red - The Remix Edition is een speciale EP met nieuwe nummers, bonustracks en remixen van het eerste album Paint The Town Red dat in maart 2011 uitkwam. De huidige single "Digital Revolution" wordt momenteel in A-rotatie op MTV Brand New gedraaid. Vanaf 1 februari is de EP fysiek en digitaal verkrijgbaar.

Debuutalbum ‘Paint The Town Red’ kwam uit in maart 2011 en heeft er voor gezorgd dat Secret Rendezvous al bijna 2 jaar flink aan de weg timmert. De band organiseerde in de zomers van 2011 en 2012 hun eigen rondreizende strandfestival OFF The Richter FEST, maakte de stopmotion video voor hun single Paint The Town Red en tourde door België en Engeland. De singles van Secret Rendezvous hebben airplay gekregen op 3FM, MTV Brand New, 22tracks, KX Radio, en diverse Britse, Amerikaanse en Canadese zenders.

Ook vanuit Japan is er aandacht voor Secret Rendezvous. Label Sweet Soul Records uit Tokyo heeft ‘Paint The Town Red’ in juli 2012 uitgebracht in samenwerking met Tower Records. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het opzetten van een tour in Japan in 2013.

Beluister de EP via: http://freedownload.secretrendezvous.org/

 

Donderdag 31januari Secret Rendezvous EP presentatie

Sugarfactory Foyer – Amsterdam

Deuren: 21.00u Aanvang: 21.30 u

Toegang: 5 euro (voorverkoop) – 7 euro (deur)

Kaartjes: http://www.sugarfactory.nl/tickets/