Secret Rendezvous met nieuwe single 'Better Than She Can'

17-04-2016 @ 10:05

Secret Rendezvous komt deze week met de nieuwe single ‘Better Than She Can’. Het lentezonnetje laat de temperatuur al lekker oplopen, en als Secret Rendezvous door je speakers knalt, stijgt het kwik nog een paar graden.

Better Than She Can’ is na ‘Raise Your Flag’, ‘First Loves & Last Goodbyes’ en ‘Homie.Lover.Friend’ de vierde single van het aanstaande album waar Secret Rendezvous momenteel de laatste hand aan legt. ‘Better Than She Can’ is een luchtige song met een retro feelgood vibe. Denk aan een jaren ‘80 sound met een vleugje tropical. Lentekriebels verzekerd!

Dat zangeres Sietske en gitarist/ producer Remi de herkenbare Secret Rendezvous sound door de jaren heen geperfectioneerd hebben is niet ongeopgemerkt gebleven. In oktober 2015 werd Secret Rendezvous verkozen tot 3FM Serious Talent. Dit leidde tot airplay en een optreden in het Glazen Huis in Heerlen waar Secret Rendezvous ‘Hello’ van Adele coverde. Daarnaast deed de Amsterdamse band eind 2015 een serie optredens in het kader van de Popronde.

'Better Than She Can' te beluisteren via: http://www.soundcloud.com.secretrendezvous

www.secretrendezvous.org
www.facebook.com/secretrendezvousmusic