Secret Rendezvous lanceert debuutalbum in Japan

22-06-2012 @ 09:46

Na een geslaagde Paint The Town Red-tour in Nederland, Brussel en Londen, en met airplay bij verschillende radiostations in Engeland, Amerika en Canada mag Secret Rendezvous nu ook Japan toevoegen aan haar lijstje met buitenlandse avonturen.

Sweet Soul Records uit Tokio zal namelijk in samenwerking met Tower Records op 25 juli het debuutalbum ‘Paint The Town Red’ uitbrengen in Japan. Secret Rendezvous deed tot nu toe alles in eigen beheer onder het label Sonic Galore Records en is erg enthousiast over de samenwerking. “Dit is weer een stapje vooruit voor Secret Rendezvous en ons platform Sonic Galore, en daarnaast een teken dat je voor je dromen moet gaan” zegt leadzangeres Sietske Morsch.

Wat dichter bij huis zijn er gelukkig ook genoeg momenten om Secret endezvous live in actie te zien. Net als vorig jaar zullen zij weer het rondreizende muziekfestival OFF the Richter FEST organiseren. Hiermee touren ze als collectief van muzikanten en DJ’s langs de Nederlandse kust. Naast Secret Rendezvous zullen ook Ashtraynutz, The Indien, DJ Frankadelic, DJ Moes en gastartiesten als Dotan en Kernkoppen aanwezig zijn bij dit zomerse strandspektakel.

Bekijk voor een impressie van OFF the Richter FEST via deze link het filmpje.

 

De data voor OFF the Richter FEST 2012 zijn:

Vrijdag 27 juli - Blijburg, Amsterdam

Zondag 5 augustus - Noordduine, Domburg

Zondag 26 augustus – De Karavaan, Scheveningen

 

http://www.secretrendezvous.org

http://www.offtherichterfest.nl