Hitmeister D maakt succesvolle cover van Fleetwood Mac klassieker

19-02-2010 @ 16:22

De kunst van het produceren en een goede crowd pleasing artiest zijn gaan nauwelijks samen. Zegt men. Hitmeister D bewijst echter het tegendeel met zijn debuut release Looking Out For Love, een dance cover van de Fleetwood Mac popklassieker Big Love uit 1987. Lang is er gewacht op een eigen release van deze voorvechter van de eclectische stijlen, wat nu eindelijk een feit is. Hiermee bewijst Hitmeister D meteen dat hij iets kan wat dance-autoriteit Deep Dish probeerde maar niet voor elkaar kreeg: een geautoriseerde dance versie van een Fleetwood Mac’s classic uitbrengen.

Als één van de grondleggers van ‘de nieuw eclectische orde’ is Deniz Alpay a.k.a. Hitmeister D na ruim acht stormachtige jaren een vaste waarde geworden in de Nederlandse dance scene, waarvan zijn wekelijkse residentie in de Amsterdamse club Jimmy Woo een onverstoord succesnummer is. Naast de drukte rondom zijn DJ carrière - hij is een graag geziene gast in ’s lands meest toonaangevende clubs en op evenementen als Mysteryland, Dirty Dutch, Fabulous, Luxurush en velen meer -  programmeert Hitmeister D voor o.a. Hotel Arena, Watt, Odeon, Club Rex en Jimmy Woo een veelheid aan events en vaste clubavonden.

Nadat de elementen in Big Love natuurgetrouw zijn nagespeeld en in een fris jasje zijn gestoken heeft de Hitmeister deze popklassieker voorzien van een meer dan 2010 waardige teint. Niet verwonderlijk dan ook dat Looking Out For Love in de eerste week van release werd verkozen tot Tune Of The Week op de Nederlandse #1 download portal DanceTunes.com. Productioneel genie en enfant terrible Afrojack en het multi getalenteerde producersduo Gabriel & Castellon hebben Looking Out For Love van remixes voorzien om de - toch al sterke - release compleet te maken.

Check Looking Out For Love op YouTube: http://www.youtube.com

Hitmeister D - Looking Our For Love wordt uitgebracht door Selekted Music en is nu verkrijgbaar op alle grote download portals zoals I-Tunes, Beatport en Dance-Tunes.

Hitmeister D ken je wellicht ook van zijn remix voor Caro Emerald 'Back it up' 

www.selektedmusic.com