Maak je eigen remix van de nieuwe Robin S single

10-05-2009 @ 16:26

Waarschijnlijk is er geen levende ziel die ondertussen “Show Me Love” van Robin S niet kent. Het nummer waar de afgelopen twee decennia niet aan te ontkomen viel; of het nu de hitlijsten was of op de dansvloer, en de “oude” dan wel de nieuwe generatie clubbers. Het is één van die zeldzame klassiekers die, in welke versie dan ook, iedere tent op zijn kop weet te zetten. Een nummer die Robin S en de oorspronkelijke remixer achter de single, StoneBridge, wereldwijd op de kaart hebben gezet.

Terwijl Show Me Love de wereldwijde hitlijsten opnieuw verovert in gepimpte versies, krijgt iedere ambitieuze producer de kans Robin S’ gloednieuwe release te remixen en een langdurige reputatie op te bouwen, zoals dat gebeurde met StoneBridge in begin jaren '90.
De Amerikaanse producer Corey Gibbons is samen met Robin S de studio ingedoken om met de pompend funky nummer At My Best op de proppen te komen, met daarin de herkenbare vocale kwaliteiten van Robin S, waarmee een ware klassieker in spé is ontstaan.

Robin S & Corey Gibbons - At My Best zal wereldwijd uitgebracht worden door de Nederlandse muziekmaatschappij Selekted Music, waarvoor op dit moment verschillende remixen worden vervaardigd.
In samenwerking met Trackitdown.net - een van de meest invloedrijke download portals in Engeland - en de #1 leverancier van DJ benodigdheden Ultimate DJ Gear (UDG), biedt Selekted Music alle ambitieuze producers de kans om een eigen interpretatie te maken van deze toekomstige klassieker.

Heb jij het in je zitten om een overweldigende remix te maken waarmee je de wereld aan je voeten legt? Heb jij de productieskills om de zo begeerde wereldfaam te bereiken? Wil jij JOUW remix zien op een wereldwijde release? Breng je studio apparatuur dan in gereedheid en begin met produceren!

Hoe doe je mee:
1.     Ga naar www.trackitdown.net
2.     Koop en download de originele track en de remix pack
3.     De deadline voor het aanleveren van je mix is 25 mei 2009
4.     Stuur een link van jouw versie in 320k MP3 format naar     RobinSremix@trackitdown.net (geen mp3 attachments).

Regels:
1.     De contest is alleen voor Trackitdown.net leden
2.     Alle Robin S & Corey Gibbons - At My Best remix pack samples blijven eigendom van Selekted Music, gebruik van de samples in andere producties is strikt verboden
3.     Iedere ingeleverde remix blijft eigendom van Selekted Music
4.     De beslissingen van de jury zijn definitief, hierover kan niet gecorrespondeerd worden

Selekted Music
, Trackitdown.net en UDG bieden de gekozen winnaar:
-       jouw remix op een wereldwijde release
-       een platencontract met Selekted Music
-       een Trackitdown download tegoed t.w.v. £ 100,-
-       een UDG Slingbag 285
-       een kans op eeuwige roem

Nadat de competitie is afgesloten zal Selekted Music de winnaar zo snel mogelijk informeren.

Veel success!
www.selektedmusic.com