Joast werkt aan verdere doorbraak

03-05-2011 @ 17:51

Vrijdag 6 mei staat singer-songwriter Joast in het voorprogramma van Josh Rouse tijdens een nieuwe editie van ‘Leeuwenbergh Unplugged; Carice presents’. Op deze maandelijkse avond programmeert en presenteert actrice Carice van Houten een akoestisch popconcert in de Utrechtse Leeuwenbergh.

De Amerikaanse folk-zanger Josh Rouse was vorig jaar juni één van de hoogtepunten tijdens ‘De Nacht van Carice’. Joast zal op 6 mei in het voorprogramma een akoestische set verzorgen met nummers van zijn debuutalbum ‘Transatlantic Hope’. Op deze avond zal hij worden bijgestaan door zangeres Eefje de Visser (winnares Grote Prijs van Nederland 2009) en toetsenist Jelte Heringa.
Speciaal ter gelegenheid van dit optreden heeft Joast zijn nieuwe single ‘Now You See’ in een akoestisch jasje gestoken. Deze mp3 is gratis te downloaden op http://joast.bandcamp.com.

Door de positieve recensies op het debuutalbum werd Joast begin februari door de landelijke media gesignaleerd (o.a. De Wereld Draait Door, Spijkers met Koppen, Volkskrant). Sindsdien gaat het snel en treedt de Utrechtse singer-songwriter veel op. Live laat het frisse, bitterzoete repertoire menigeen in vervoering achter. Iets wat de bezoekers tijdens de vierde editie van ‘Leeuwenbergh Unplugged; Carice presents’ zeker ook zullen ervaren.

Now You See videoclip. Het oorspronkelijke nummer is terug te vinden op het bijzonder positief ontvangen debuutalbum Transatlantic Hope en het bezingt het vallen en opstaan na een persoonlijke tegenslag.

http://www.joastmusic.com/