Benefietconcert voor afgebrande studio's

05-01-2011 @ 20:52

Eind december brandde een grote loods aan de Keulsekade  in Utrecht af. Daarin bevonden zich onder andere de geluidsstudio's van Erik Spanjers en Thomas Koopmans. Vrijwel al hun apparatuur en instrumenten gingen verloren. Muzikanten die met veel genoegen samenwerken met een of beide heren, organiseren op dinsdag 11 januari een concert in Theater Kikker. Hiermee willen zij Erik en Thomas een hart onder de riem steken en daarnaast geld inzamelen zodat beiden snel weer aan het werk kunnen.

O.a. T-99, Woost, Marien Dorleijn (Moss), Mondo Leone, JW Roy, Most Unpleasant Men, Joast, Eefje de Visser, Aafke Romeijn, Chop Wood, Daniel Cross (Rosa Ensemble), Durk Attaturk, Gerard van Maasakkers, Pien Feith, Bart de Win, Tududuh, Shiner Twins, Signe Tollefsen, Rootbag en Roosbeef zullen een kort optreden verzorgen. De presentatie wordt verzorgd door Rutger de Bekker (Vliegende Panters).

De toegang tot deze bijzondere avond is gratis! Mits er riant wordt gedoneerd, natuurlijk. Het belooft het een bijzondere avond te worden, dus ben erbij!

Kortom
We hopen dat we jullie bij deze van alle informatie hebben voorzien die jullie op dit moment verlangen. Thomas en Erik hebben reeds aangegeven geroerd te zijn door dit hart onder de riem. Het is fantastisch dat jullie allemaal belangeloos aan deze avond mee willen werken. We hopen dat de avond van 11 januari voor ons allemaal onvergetelijk wordt en dat de studio's van Erik en Thomas mede dankzij de opbrengst weer snel up en running zullen zijn.

DOOR HET VUUR
11 januari 2011, 20:00 - 23:00
Theater Kikker, Utrecht
Toegang gratis