Nick Schilder en Roel Van Velzen schrijven nieuwe single Frans Duijts

30-03-2011 @ 15:52

Frans Duijts heeft speciaal voor het evenement het Waalkadefeest een nieuwe single opgenomen. Het nummer "Morgen is pas morgen" is geschreven door Nick Schilder en Roel van Velzen. Het is voor het eerst dat de beide The Voice coaches samen een nummer schrijven voor een andere zanger.

De single wordt uitgebracht ter gelegenheid van het Waalkadefeest. Duijts geeft op zaterdag 28 mei zijn eerste eigen openluchtconcert in zijn woonplaats Tiel. Het Waalkadefeest is een jaarlijks terugkerend evenement met een slotconcert van de volkszanger en diverse gasten. De speciale single wordt op 28 mei voor het eerst live gespeeld aan de rivier de Waal.

Frans Duijts in een reactie: "Ik heb VanVelzen en Nick Schilder ontmoet op De Vrienden van Amstel LIVE!. Daar vertelden ze mij dat ze al een tijd met het idee speelden om speciaal voor mij een nummer te schrijven. Tot mijn grote verbazing hadden ze tijdens alle The Voice opnames tijd gemaakt om een geweldig nummer te schrijven. De timing kon niet beter, want ik had net besloten dat het Waalkadefeest een eigen single moest krijgen. Ik ben Roel en Nick ontzettend dankbaar dat ze hun talent met mij willen delen en kan niet wachten op de reacties".