Nieuwe single van Frans Duijts 'Morgen is pas morgen' en groot Waalkadefeest

18-04-2011 @ 12:36

Frans Duijts heeft vrijdag 15 april jl. zijn nieuwe single 'Morgen is pas morgen' uitgebracht. 
Frans is op dit moment druk bezig met zijn zelf georganiseerde evenement: het Waalkadefeest in Tiel.
Het nummer 'Morgen is pas morgen' is geschreven door Nick Schilder en Roel van Velzen, en is gekoppeld aan het Waalkadefeest.  

De eerste gastartiest van het Waalkadefeest wordt Wolter Kroes. Frans Duijts heeft Wolter Kroes persoonlijk gevraagd en de verraste zanger zei meteen volmondig ja. Het Waalkadefeest is een jaarlijks terugkerend muziekspektakel met diverse artiesten en wordt afgesloten met een slotconcert van Frans Duijts. Het is voor het eerst in de carrière van de zanger dat hij een grootschalig eigen evenement organiseert.

Dat het Waalkadefeest jaarlijks in Tiel zal plaatsvinden zal geen verrassing zijn. De zanger is een geboren en getogen Tielenaar en heeft zich altijd gesteund gevoeld door de inwoners van de deze plaats in Betuwe. De locatie is uniek met het uitzicht op de Waal en zal voor het evenement spectaculair worden aangekleed. Het avondvullende programma zal omstreeks 19.00 uur starten. De avond wordt afgesloten met een twee uur durend concert van Frans Duijts met 12-koppige band. In een later stadium zal de rest van het programma bekend worden gemaakt.

In korte tijd is Frans Duijts een vaste waarde geworden in het Nederlandse muzieklandschap. Hits als “Lieveling” en “Ik mis je” zijn niet meer weg te denken van de radio en het nummer dat de doorbraak forceerde in 2008 “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” werd zelfs de grootste kroeghit van 2009. Van zijn beide albums werden meer dan 60.000 exemplaren verkocht en Frans ontving in 2010 diverse onderscheidingen waaronder de Buma NL Award voor Beste Zanger.

check hier voor meer info over het Waalkadefeest

single download