Eerste Editie De Wereld Draait Buiten uitverkocht

05-07-2013 @ 15:39

De eerste editie van het festival De Wereld Draait Buiten, dat zondag 7 juli plaatsvindt in de Westergasfabriek in Amsterdam, is uitverkocht.

Het festival De Wereld Draait Buiten is een bijzondere zomer spin off van De Wereld Draait Door. Het televisieprogramma heeft de afgelopen jaren een belangrijke muzikale reputatie opgebouwd. De muziek op het festival is dan ook in lijn met de muziekprogrammering van De Wereld Draait Door, met optredens van o.a. Ben Howard, Triggerfinger, Vampire Weekend, The Opposites, Lianne La Havas, Douwe Bob, Trixie Whitley, Tim Knol & Friends, Palio SuperSpeed Donkey en Jungle by Night. Alle artiesten geven een volledig optreden.

Het festival beslaat 6 podia: de Westerunie, de Westerliefde, het Transformatorhuis, de Gashouder, de Oostertent en als hoofdpodium de Westertent op het nabij gelegen grasveld.
Naast live muziek biedt het festival een gevarieerd programma. Bekende gezichten als Leo Blokhuis, Pieter Derks, Nico Dijkshoorn, Maxim Hartman, Robert Kranenborg, Jan Mulder, Freek Vonk en vele anderen, zorgen voor stand up comedy, lezingen, debatten en verrassende voordrachten.
Op het DWDD-recordings podium komt een aantal van de beste artiesten uit de DWDD Recordings-reeks nog een keer terug voor een intiem optreden: Eefje de Visser, Marien Dorleijn, Djurre de Haan, Anneke van Giersbergen en Blaudzun.
Ook de grootste talenten uit het succesvolle programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ geven een optreden op het festival.

Ga voor meer informatie naar dewerelddraaitbuiten.nl

DE WEREL DRAAIT BUITEN

Zondag 7 juli 2013
Westergasfabriek - Amsterdam
Terrein open: 12.00 uur
Aanvang: 13.00 uur