Paceshifters goudeerlijke Rock 'n roll

19-10-2010 @ 22:30

Paceshifters zijn 3 jonge honden uit het Overijselse Wijhe. In 2009 maakten ze naam voor zichzelf door een 7” (opgenomen en geproduceerd door Peter van Elderen – Peter Pan Speedrock) de wereld in te slingeren. Dit leverde ze een optreden op in De Wereld Draait Door. Nu is het tijd voor een volledig album, getiteld: One For The Road.
Op 15 oktober, de dag voor de uitverkochte CD presentatie in Burgerweeshuis, stond de band bij Giel Beelen in de FreakN8. De band kan rekenen op veel support. De eerste single wordt “Beauty Queen” en is er zelfs een clip is in de maak.
De band is toegevoegd als support voor Therapy? op 15 november in de Effenaar-Eindhoven en 16 november in de Melkweg-Amsterdam.
Daarnaast is de band vanaf 4 november op tour met de Sound Of The Rock N Roll Underground tour.

Retestrak, wat een energie op dat podium! Ik wil ze in ieder geval in Freakn8 hebben!Giel Beelen – 3FM
It is real, raw and full of spirit. Paceshifters have it and now you have it, so go tell someone else so they can get it. It's time to rock!" Rontrose Heatman, Supersuckers
Aan de afgemeten riffs te oordelen zijn de eigenwijze adolescenten cum laude geslaagd voor de cursus Rockposes Voor GevorderdenFRET Magazine

PACESHIFTERS "ONE FOR THE ROAD"
Label: Suburban
Release: 22-10-2010
Bestelnr. CD: BURBCD 071

http://www.myspace.com/paceshifters
Meer info: www.suburban.nl/tours