DVD release + tv uitzending Tineke Schouten: Posi-Tien

21-08-2010 @ 10:37

20 Augustus heeft CNR de DVD registratie van de voorstelling Posi-Tien van Tineke Schouten uitgebracht. De voorstelling is een absolute publiekstrekker. Ruim 250 volledig uitverkochte voorstellingen onderschrijven dit grote succes. Oma Oortjes, de artiestenparade met tal van geparodieerde bekende Nederlanders, de hondenuitlaatdienst in Laren en de Vlaamse paaldanseres die haar 40-jarig jubileum 'aan de paal' viert, zijn slechts voorbeelden uit een show met enkel hoogtepunten.

Haar zelf geschreven en geregisseerde avondvullende show Posi-Tien is een gegarandeerde oefening voor de lachspieren. De combinatie van hilarische sketches en prachtige, ontroerende liedjes is wederom het bewijs van Tineke’s bijzondere talenten. Ze wordt ondersteund door een fantastische groep artiesten en muzikanten, die samen met Tineke een heerlijke voorstelling neerzetten.

De pers was ook unaniem lovend over de eerste voorstelling die Tineke Schouten in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties maakte: 'Utrechtse cabaretière nog altijd een onovertroffen vakvrouw', schreef het Algemeen Dagblad. Het Dagblad van het Noorden vond Posi-Tien 'Overrompelend en indrukwekkend'.

Tineke Schouten zit inmiddels 34 jaar in het vak en is een vakvrouw bij uitstek. Ze schrijft en regisseert haar eigen shows en heeft inmiddels al achttien avondvullende programma’s op haar naam staan. 

* TV uitzending 'Posi-tien' op 21 augustus op RTL 4

Tineke Schouten
- Posi-Tien
Release: 20 augustus 2010
Bestelnummer DVD: 24 231049
Label: CNR Entertainment

www.tinekeschouten.nl
tinekeschouten.hyves.nl