Het gaat Justin Nozuka voor de wind

29-04-2010 @ 16:35

Het gaat momenteel hard met Justin Nozuka in Amerika. Zijn nieuwe album 'You I Wind Land and Sea' kwam daar op #1 binnen in de US Billboard’s Heatseakers album chart.

Het was het directe gevolg van Justins sterke performance in twee veel bekeken Amerikaanse televisieprogramma’s: de talkshow van David Letterman en de CBS Early Show. Beelden van de optredens staan op de website van Justin: http://www.justinnozuka.com/news/ 

Ook in Frankrijk is de ster van Justin rijzende. Daar probeert finalekandidaat Benjamin met een cover van Justins ‘After Tonight’ (van zijn vorige album 'Holy', die in Frankrijk ook al goud behaalde) de Franse editie van X factor (Nouvelle Star) te winnen. Bekijk het hier: http://tinyurl.com/35qjoul 

En er is ook goed nieuws voor Nederland, want Justin komt naar Nederland voor shows. Op 10 mei staat hij in Rotown (Rotterdam), 11 mei in Bitterzoet (Amsterdam) en 27 juni op Parkpop (Den Haag).

En nog een leuk weetje voor ons Nederlanders, het artwork van zijn nieuwste album 'You I Wind Land and Sea', is een foto van Justin genomen in Amsterdam!

http://www.justinnozuka.com/news/