Kane voor het eerst in het theater

30-03-2010 @ 11:12

Met de 'No Surrender'-theatertour is Kane dit najaar voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien. Het is de uitgelezen mogelijkheid om Kane te zien zoals Kane nog niet eerder te zien was: intiem en akoestisch. De band kan inmiddels terugvallen op 5 zeer succesvolle albums met daarop meer dan 20 singles!
Kane lijkt gemaakt voor de grote festivals en poppodia. Misschien is het juist daarom dat de band tot op heden nooit een echte theatertour heeft gedaan. Met de huidige bezetting, die al ruim twee jaar met veel succes op het podium staat, is er echter meer dan ooit sprake van het echte bandgevoel. Kane is natuurlijk Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, maar meer dan ooit ook toetsenist Nico Brandsen, gitarist Robin Berlijn, drummer Joost Kroon en bassist Ivo Severijns.

 "Een heuse theatertour ja! Spannend! De uitdaging is om groot te klinken door klein te spelen. Akoestische zwaartekracht lijkt bijna het tegenovergestelde van de grote rock gigs. Daarom doen we het; het is nieuw voor ons. Het vraagt om een hele andere benadering van de songs. En die gaan we zoeken in het theater", aldus Woesthoff.

http://www.kane.nl/