Nieuw KANE album op #1 binnen in Album Top 100

16-05-2008 @ 14:12

Het nieuwe KANE album 'EVERYTHINGYOUWANT' is vanuit het niets op #1 binnengekomen in de Album Top 100. Dat heeft GFK Dutch Charts bekend gemaakt.
'EVERYTHINGYOUWANT' is voor het grootste deel in New York opgenomen. Dat was de plaats die Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen inspireerde om een nieuwe muzikale weg in te slaan. Die nieuwe sound was op 1 januari voor het eerst te horen toen de single 'Catwalk Criminal' in première ging op de Erasmusbrug in Rotterdam. 'Shot Of A Gun', de tweede single van het album staat nog steeds hoog in de hitlijsten.
KANE zorgt op zondagmiddag 1 juni, kort voor de aftrap van de EK oefeninterland van Oranje tegen Wales in de Rotterdamse Kuip, voor de 'warming-up' van de voetbalfans met een heus miniconcert. De band zal enkele nummers spelen, waaronder de hitsingle 'Shot Of A Gun'. Enkele weken later, op 28 juni om precies te zijn, staat de band weer in stadion De Kuip. Ditmaal voor hun eigen show, het eerste grote KANE concert in twee jaar. Voor dit optreden zijn nog tickets te koop.
KANE is in 1998 opgericht in Den Haag. In 2000 bracht de band hun debuutalbum 'As Long As You Want This' uit. Sindsdien verkocht KANE meer dan 1 miljoen albums, behaalde meerdere malen de #1 positie en sleepten zij een groot aantal awards binnen.
Op zaterdag 28 juni zal KANE een concert geven in stadion DE KUIP in Rotterdam.

Meer info: www.KANE.nl