REINOUT OERLEMANS MAAKT CLIP VOOR KANE'S "LOVE OVER HEALING"

23-12-2009 @ 11:15

Reinout Oerlemans heeft de videoclip voor ‘Love Over Healing’ gemaakt, de nieuwe single van Kane die op 8 januari uitkomt. Het nummer is tevens de titeltrack van de film Komt Een Vrouw Bij De Dokter, Oerlemans’ succesvolle regiedebuut. De videoclip bevat een aantal bijzondere, nooit eerder vertoonde filmbeelden.
Reinout: "Bijzonder om deze videoclip te mogen regisseren. Vooral omdat ik nu alleen vanuit de kracht van de muziek van Kane ben gaan nadenken en daar de beelden bij heb gezocht, bij het maken van de film is het proces precies andersom geweest. Ik kijk met een glimlach op dit project terug, vooral omdat ik nu de mogelijkheid heb gehad om ook materiaal van hele scenes te gebruiken in de clip, die niet in de film te zien zijn."
Uniek materiaal dus. Vooral de striptease van Carmen (Carice van Houten) die niet in de film zit, heeft een prominente plaats in de clip gekregen. Dit is een hele intense scene die nu in de clip van Kane fantastisch tot zijn recht komt'.

De fysieke single ‘Love Over Healing’ zal verkrijgbaar zijn in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks, allen gesigneerd door zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen. De B-kant bevat een live-uitvoering van ‘No Surrender’. Beide songs zijn afkomstig van Kane’s nieuwe album No Surrender, dat op 27 november uitkwam.

Dinand: "Na ‘No surrender’ komen we dan nu met ‘Love over Healing’. Het liedje van dé film van het jaar met een hele fraaie clip door Reinout gemaakt. Geweldig!"

De clip van ‘Love Over Healing’ is in première gegaan bij RTL Boulevard, en is live te zien zijn op het YouTube kanaal van Universal Music en Kane.

Meer info: www.kane.nl