GIOVANCA NA WINNEN ZILVEREN HARP, NIEUW ALBUM + CLUBTOUR

04-03-2010 @ 23:03

albumpresentatie 'While I'm Awake' 24 maart, Melkweg
clubtour in mei
clipprimeur 'Drop It' a.s. dinsdag op nu.nl

Op 3 maart jl. ontving Giovanca de Zilveren Harp, de belangrijke aanmoedigingsprijs van Buma Cultuur. Ze kreeg de onderscheiding uit handen van oud-Harp winnaar Frank Boeijen. Begeleid door het Metropole Orkest, zong Giovanca haar eerste single 'On My Way'en haar nieuwe single 'Drop It' afkomstig van haar nieuwe album ‘While I’m Awake’, dat op 26 maart a.s. in de winkels ligt.  
Op woensdag 24 maart speelt Giovanca de songs van haar nieuwe album 'While I'm Awake' in De Melkweg, aansluitend is haar album vanaf 26 maart verkrijgbaar in de winkels; de nieuwe single ‘Drop It’ is net uitgekomen en is al veelvuldig op radio te horen. De videoclip van 'Drop It' wordt komende week als eerste vertoond op website www.nu.nl.
 
Clubtour in mei
In mei start Giovanca haar clubtour. De data zijn bekend:
Woensdag 24 maart, Melkweg Amsterdam (albumpresentatie, accreditatie hieronder)
07 mei, P3 Purmerend
08 mei, Tivoli De Helling Utrecht
13 mei, Simplon Groningen
14 mei, Luxor Live Arnhem
21 mei, LVC Leiden
23 mei, Global Village Festival Amersfoort
27 mei, Lux Nijmegen
28 mei, Metropool Hengelo
30 mei, Hedon Zwolle

Als 3FM Serious Talent winnares maakte Giovanca naam met 'Subway Silence', dat haar positieven kritieken opleverde. Giovanca ging op tour met optredens op o.a. het North Sea Jazz Festival, in het Concertgebouw en op diverse podia in Europa en in Japan waar haar debuutalbum nog altijd goed wordt verkocht. Giovanca sleepte naast een Edison nominatie en de 3FM Award ook de Laren Jazz Award en onlangs de Zilveren Harp in de wacht. In februari van dit jaar won ze de ELLE Personal Style Award.
 
'While I'm Awake ligt op 26 maart in de winkel
(dox records)