In Bed With The Darkraver nu ook op CD

02-02-2010 @ 19:01

Het nieuwe concept van Steve The DarkraverSweet, In Bed With The Darkraver, beleefde haar debuut in de Matrixx op zaterdag 23 januari jl. en gaat de boeken in als een groot succes. Ruim 2.000 mensen vonden de weg naar de Matrixx - niet gehinderd door enige sneeuwstorm - om collectief een sfeer neer te zetten die je nog maar zelden tegenkomt op de hedendaagse evenementen. De reacties achteraf zijn unaniem: termen als “Super feest”, “Wanneer mogen we weer?”, “Subliem” en “Geniaal concept” vlogen dan ook over de diverse internet fora. En nu kan het grote nagenieten beginnen met de In Bed With The Darkraver compilatie.

Tegen een achtergrond die de bezoeker een blik gunde in Steve’s slaapkamer stond hij, voor de gelegenheid gekleed in pyjama en sloffen, van de eerste tot de laatste plaat in de booth waar hij met een oorstrelende line up van collega artiesten de nacht volledig naar zijn hand zette. Het spreekt voor zich dat onder genot van een bacootje op het podium spontane paaldans acts ontstonden, stripacties werden ingezet, kussengevechten met collega DJ’s werden gehouden en de nodige handtastelijkheden met de aanwezige danseressen werden uitgewisseld. Gedurende zeven uur werd de Matrixx getransformeerd naar een Playboy Mansion waar zelfs Hugh Heffner het schaamrood van op de kaken zou krijgen.

En nu is er de CD compilatie: een beukend naslagwerk van een legendarische eerste editie van dit evenementenconcept waarop Steve een lesje hardcore kunde predikt. Drieëntwintig hardcore pareltjes vonden de weg naar deze schijf na een strenge selectie van de meester zelf, in een energieke mix die het karakter van deze publiekslieveling weerspiegelt, want energie, dat heeft deze tweeënveertig lentes jonge veteraan nog in overvloed. De compilatie presenteert een kruisbestuiving van de hardere stijlen rond de eeuwwisseling met gloednieuwe exclusieve releases die pas over maanden officieel uitgebracht worden, afkomstig van de crème de la hardcore crème.

De In Bed With The Darkraver compilatie werd exclusief gepresenteerd op 23 januari 2010 tijdens het event en ligt officieel in de winkels vanaf 2 februari 2010. Online is de compilatie o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Freerecordshop.nl.

Check hier het hilarische In Bed With The Darkraver afterfilmpje, waarin alle tracks van de CD in vogelvlucht voorbij komen: http://www.youtube.com

Tracklist:
01.   The Darkraver feat. Ruffian - In Bed With The Intro
02.   Da Bulldozer Project - Something Special
03.   Art Of Fighters - Harmful Art
04.   Catscan - Enemy On The Run
05.   Promo - Life From The Other Side
06.   DJ Neophyte and Scott Brown - Hold The Beat Back
07.   Impulse Factory vs. Reactor & Raoul - Won't Give You Respect
08.   Evil Activities - What's Inside Me?
09.   DJ Isaac – Start The Beat
10.   The Reactor & Raoul meet Impulse Factory - It's Dangerous Out There
11.   Nosferatu - Human Experiments
12.   Tha Playah - Hit 'em
13.   The Viper & Endymion feat. Nikita - Sanity
14.   Re-Style - Get It Crackin
15.   Korsakoff - Surround Me
16.   Nosferatu & Mad Dog - Lack of Existence
17.   Paul Elstak feat. Beatstream & Radiate - Angels Deserve To Die
18.   Na-Goyah - Inexpugnabilis (invincible)
19.   Tha Playah - Why So Serious?
20.   G-Town Madness - Headbanger
21.   Jeremy - The Flow (T-Junction & Rudeboy Remix)
22.   Day-Mar - Guess What
23.   Outblast & Angerfist - Delusion

www.darkraver.nl/inbedwith