MTV NETWORKS REIKT BESTE PLUGGER VAN HET JAAR 2009 + LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD UIT

19-12-2009 @ 13:46

Erik Kross heeft deze week een MTV Networks Award uitgereikt aan Atte de Jong van PR Indies voor Beste Plugger van het jaar 2009. De Jong mag een uur lang zelf de muziek samenstellen op MTV/TMF. Erik Timmerman van Munich Records ontving de Lifetime Achievement Award. Beide heren ontvingen de prijs voor hun bijdrage aan de verbetering van de positie van muziek in de Nederlandse samenleving op een voor alle partijen bevredigende wijze.

Relevante muziekrelaties en grote radiostations als Radio 2 en 3, Radio 538, Slam en Sky Radio hebben enthousiast gereageerd op dit initiatief en een voorkeurstem uitgebracht op hun favoriete radio of tv promoter.

Als bijna iedereen in de muziek een award wint, laten we dan vooral niet de mensen achter de sterren vergeten. Deze onzichtbare maar cruciale factor zorgt ervoor dat artiesten zo goed en intensief mogelijk gepromoot worden.
Dit was de kortste, maar zeker niet onbelangrijkste award uitreiking in de geschiedenis van  de popmuziek. Volgend jaar in de Rotterdamse AHOY?
” aldus Erik Kross, Head of Music bij MTV / TMF.